Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 5

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (180)

Dado 

všechny recenze uživatele

Vo svojom jadre sú Bociany v podstate len priemernou animovanou jazdou s otrepanou pointou, akých sme mali a určite ešte aj budeme mať možnosť vidieť mnoho. Avšak to, čo toto jadro v tomto prípade obaľuje - trefné gagy, chémia ústrednej dvojice (trojice, ak rátame i nemluvňa), výstupy vlčej svorky či holuba - to všetko z tohto filmu robí skvelú zábavu, ktorá zaujme menších a dospelých taktiež určite nudiť nebude. (75%)Slovenský dabing sa ako v prípade väčšiny animákov vydaril, (ne)prekvapivo mu kraľuje Pavol Topoľský v role holuba Toadyho. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Celkově to taková sláva není, ale byly tam drobné originální pecky, které mě dostaly. Nevím, co provedli s drsným holubem v českém dabingu, ale v originále je to naprosto boží "záporák". Když se jakože omylem dostal ke zpívání "How Do You Like Me Now", málem jsem si učůrnul... No a magie vlčí smečky nebo tichá bitka s tučňáčím gangem, o tom ani nemluvím. Ocenil jsem taky to, že dítě nebylo přehnaně roztomilé, stejně jako reakce postav na něj přeslazené (a když jo, bylo to vtipné). ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ne tolik působivé jako animáky od Pixaru, ale kde film ztrácí na příběhu a animaci, tam to dohání vtipem a situační komikou. Film je plný výborných vizuálních gagů a nejednou jsem se opravdu zasmál a to se mi moc často nestává. Jako komedie film funguje více než dobře a dětí pobaví vizuál plný všemožných zvířat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Stoller po pár velmi dobrých komediích i pár půserech zkusil animák a ono to vyšlo.Storks sice nejsou nijak úplně převratní,ale dějová klišátka jsou vyrovnávána spoustou vtípků a gagů,které jsou většinou velmi vtipné.Nechybí navíc nápaditost a velmi slušný spád.Překvapení z ničeho a spravení chuti po infantilních a otravných Trolech...70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Našlapaná komediální jízda o doručování jednoho náhodného nechtěného novorozeněte zabaví více než dobře i dospělého svou zápletkou a odvázanými, svěžími nápady (pár z nich směřuje rovnou do zlatého fondu - "miminkovské okouzlení", formace vlčí smečky (!) anebo tichý souboj s tučňáky :-)). Sympatické postavičky ani ujetě původní kolorit pro standardně střižený příběh nevyčnívají, to v tomto případě připadá neustálému přívalu zběsilých fyzických gagů a rozesmívajících hlášek. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama