Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte, která strávila posledních šest měsíců u smrtelného lože svého muže Eddieho, náhle zkolabuje. Oba jsou pro lékaře nemocnice Princeton Plainsboro záhadou, protože Eddieho stav se zlepší, zatímco Charlottin zhorší. I tak se zdá, že jejich životy jsou téměř u konce. House se však nevzdává, i když Kutner z jeho týmu spáchá sebevraždu. House objeví, že mužovy problémy byly způsobeny fungicidním onemocněním, které je dobře léčitelné. S ženou už to ale tak jednoduché nebude. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Jeden z filmových plagátov vo Wilsonovej (Robert Sean Leonard) kancelárii bol nahradený plagátom k filmu Obyčajní ľudia (1980), ktorý je o tom, ako sa rodina vyrovnáva so smrťou jedného syna a pokusu druhého syna o samovraždu. (Pat.Ko)
  • Vysielanie epizódy v USA končí správou z www.nami.org (Národná aliancia pre duševné choroby) a telefónnym číslom (1-800-273-TALK), na ktoré treba zavolať, ak je niekto v kríze a uvažuje o samovražde. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) hovorí: "Usúdili ste to tak, že ste si zložili slnečné okuliare na pieseň od The Who?" Toto je odkaz na bežný zvyk Horatia (David Caruso) v seriáli Kriminálka Miami (od r. 2002), v ktorom Horatio Caine (David Caruso) dosť často zloží alebo nasadí slnečné okuliare počas piesne „Won't Get Fooled Again“ od The Who. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama