Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel nemusím moc Evropské filmý a zrovna tento film není tím pravým, jak by mě měl zaujmout, což je velká škoda, potenciál film měl, ale chvílemi byli pasáže tak zdlouhavé, že se mě nechtělo se dodívat až do konce, vydržela jsem, ale žádný zázrak to prostě není, ano, jak tady kdosi psal štěstí je krásná a přepychová věc, k tomuto asi není už co dodat, mít štěstí ve hře, ale pak zlom, kde by to člověk neočekával. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ve skvělém tempu, s moc dobrým hudebním podbarvením, napínavě a hlavně originálně ústřední dvojka klikařů míří za svým štestíčkem...Tohle je rozhodně nadprůměr a co je na tom,že to má pár chybiček v podobě tmavších záběrů a obyčejně nezajímavým scénářem??... Důležité je jít tomu štestíčku jednoduše naproti a to dělá Intacto na jedničku... ()

Reklama

nydahl 

všechny recenze uživatele

No teda "TOSIM" - srovnat tenhle "custom exclusive made" film se seriovou konfekci typu vyvoleny to je dost sileny - ale tak aspon ze ses nenudil.Tohle je skvely film a neni moc veci co se tady da vytknout.Nejvetsi deviza filmu je rozhodne namet - nedokazu si predstavit ze nekdo prisel a podal zadani typu "chci souboj lasky a stesti jakozto hmatatelnych a obchodovatelnych polozek".Scenar naprosto prirozene rozehraje dej , kde stesti je komodita jako kazda jina a tudiz se s tim daji delat veci typu gamble a jine.V prubehu deje se hrdina dostane do pozice kdy je potreba zmerit sily s "total master rule of luck " (Max von Sydow) ale je jasne ze jeho zbranemi ho nelze porazit.Pri rozhovoru na kameni taky Sydow dava jasne najevo ze citi ,ze protivnik tam neni ze stejneho duvodu jako predesli kandidati a tudiz je tam i obava (skvele zahrana ackoliv tam o ni nepadne ani slovo mimochodem).Rozuzleni v podzemi je fantasicke a dojem po filmu je naprosta parada. 5 hvezd davam malokdy ale tohle je naprosto skvely film takze bez zavahani. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byla z filmu zmatená jak polární motýl, ale jakmile jsem postupně pronikla do pravidel hry o štěstí a smůle, musím ocenit originalitu té myšlenky. Nicméně sledovat "Intacto" bylo jako dívat se na rozbitou vázu - sem tam vynikl nějaký hezký detail: Max von Sydow v roli "Žida", běh přes dálnici, běh lesem, ruská ruleta, ponurá atmosféra... Jenže jako celek to bylo roztříštěné, místy až chaotické (závěrečná přestřelka) a některé střepy působily zvlášť nepříjemně: třeba postavy se (až na Žida) dělily na ty, co mi byly ukradené, a na vyloženě nesympatické. Následkem toho jsem měla problémy dokoukat, protože mi bylo docela u prdele, jak to dopadne. A díky ztrátě pozornosti si nejsem ani úplně jistá, co měl ten konec znamenat, co se snažil básník říci. Nemám nejmenší zájem pustit si to kvůli pochopení znova. 59% ()

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Dear Mr. Fresnadillo, chcelo by to iný zostrih. Nieže by mi vadilo pri pozeraní filmu hýbať mozgovinou, ale ocením, ak sa tak deje vďaka nápadom prebiehajúcim na plátne a nie kvôli neschopnosti režiséra poskladať príbeh pútavo a zrozumiteľne. Doporučujem pár lekcií u Darrena Aronofskeho. Ten aj ukážkovú peachovinu odprezentuje jak pánboh. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Exteriéry filmu se natáčely na ostrově Tenerife v okolí sopky Pico del Teide. (Fjera)
  • Scéna s létající strašilkou byla natočena pomocí pohybující se žárovky. (carott)
  • Filmem se inspirovala pro svůj klip britská skupina Pendulum. (carott)

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama