Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem s hodnocením až na konec. Nakonec hodnotím hůř než jsem sám čekal. První díl by dostal 4 hvězdičky, druhý mi přišel naprosto zbytečný, ten by dostal * a třetí **. Průměrem to dává dvě a půl hvězdy, ovšem zklamalo mě vyvrcholení, nebo spíš odhalení, které už hraničí s posedlostí americkou vládou (chcete-li s námořnictvem), která podle všeho zasahuje do všeho. Ano, nejspíš to bude pravda, ale přece nemusí být tolik filmů o tom samém, to už neexistuje žádná fantazie? Vždyť to má být mysteriózní, tohle je spíš fanatické. Celkově mě to tedy zklamalo, výkony hlavních protagonistů však nebyli nejhorší, Stoltz, Bellová i Neill podali dobré výkony, za což děkuji. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Když uvážím, že se jedná o TV film, tak to nebyla vůbec špatná podívaná. První díl ****. Druhý díl ***. Třetí díl ***. Herecké výkony nebyly špatné hlavně Eric Stolz se mi líbil, Catharine Bell považuji za takovou třešničku na dortu. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec dávám tři. ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony jsou v mezích televizní produkce a žádný herec snad s výjímkou Erica Stoltze na sebe víc neupozorní a to je tam ještě Sam Neill, který jim vůbec svým hereckým výkonem nenarušuje jejich um. Téma Bermudského trojúhelníku je pro mě hodně zajimavé, což se určitě projevilo na mém hodnocení. Až na ten konec, který mě trošku nemile překvapil to bylo dobré, nemyslím situaci v Bermudském trojúhelníku, ale až ty situace potom - dopad na hlavní hrdiny. Dávám 60% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o televizní film si stojí Bermudský trojúhelník vskutku dobře. Hodnotím možná jenom 3* ale za to vysoce ceněnými. Dobré herecké obsazení + má oblíbená Catherine Bell :) Co se týče filmu samotného, tak chválím efekty, chválím halucinace hlavních aktérů, myslím že absolutně nejlepší, měl Nino. První dva díly nás připravolali na velké finále a třetí díl měl vše rozlousknout, to se také stalo, ale se závěrečným vysvětlením jsem moc spokojen nebyl, podle mě se objevily "trhliny" ve scénáři a to vyvrcholilo v trochu kostrbaté zakončení s chybami, což si myslím, že byla asi úplně největší chyba snímku... ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Triangle pro mě představuje třídílnou směsku seriálů jako Akta X, 4400 a JAG. Při prvním díle nasadí laťku celkem vysoko (na ****), ale ve druhém se už lesk začíná pomalu vytrácet. Děj je natahovaný a celkově by celá teroie o spiknutí dala méně okecávat. Jenže problém nastane až u dílu třetího, když celý příběh opět "poposkočí" do jiné časové roviny s mostem a začne se odehrávat znovu v jiné realitě (to má za následek úplné divácké zmatení), načež pak na konci zjistíte, že o nic tak hrozného nešlo a hlavním úkolem všech hrdinů bylo počkat až se to všechno vyřeší samo.... Takhle scénáristicky nedotažený konec fakt neberu! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)
  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)
  • Výkonný producent Dean Devlin uvedl, že v minisérii je přibližně 800 záběrů s digitálními efekty a že o jejich výrobu se postaral stejný tým, který pracoval už na Dni nezávislosti (1996). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama