foto

Dean Devlin

  • nar. 27.8.1962 (55 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2004 Cellular
1999 Predators From Beyond Neptune
1996 Den nezávislosti
1991 Totální odhalení
1990 Marťani, jděte domů
Měsíc 44
1986 3:15
1985 North Beach and Rawhide (TV film)
Skutečný genius
1984 Wild Life, The
Zákon města
1980 Moje tělesná stráž

TV seriály

1989 Generations (TV seriál)
Island Son (TV seriál)
1987 Hard Copy (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
This Is the Life (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

2005 Special Thanks to Roy London
2004 Dialing Up 'Cellular'
2003 My Life with Count Dracula
The Blockbuster Imperative (TV film)
2000 Independence Day: Creating Reality
1999 The Directors (TV seriál)
1997 Hollywood Aliens & Monsters (TV film)
1996 Independence Day: The ID4 Invasion
Making of 'Independence Day', The (TV film)
1994 Filmová kouzla (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Geostorm: Globální nebezpečí

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
And the Rise of Chaos (S03E01)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A meč v kameni (S01E02)
A koruna krále Artuše (S01E01)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace