Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Slaava 

všechny recenze uživatele

skutečný příběh inspirovaný personálními problémy americké kapely Judas Priest na začátku devadesátých let minulého století. za zmínku stojí vědět to, že role členů kapely Steel Dragon zahráli skuteční muzikanti, třeba Zakk Wylde (blonďák - sólová kytara) známý především z působení v doprovodné skupině Ozzyho Osbournea (snad sem to dobře vyskloňoval :-), nebo z Black Label Society ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo špatný odhad a obsadil Marka Wahlberga, kterému se nedá příliš věřit, že je rockovým hudebníkem. Hrát hopera, rappera, tak by nebylo co řešit, ale rocker není jeho parketa. Jennifer Anniston, která tentokrát kromě líbezné tvářičky nenabídla víc, však nikdo nemůže vinit, že by hrát neuměla, a tak je spoleh hlavně na herce ve vedlejších rolích. Jason Flemyng, Timothy Olyphant nebo Timothy Spall to jistí. Stephen Herek přišel s hezkým vizuálem, do kterého zasadil nepříliš životný příběh o jednom muzikantovi. 40% ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Na podobné téma, jak "Švanda dudák" ke štěstí přišel (a taky za to zaplatil), tu bylo filmů spoustu. Některé povedenější, jiné méně. Tenhle film je x-tý v řadě a žádnou díru do světa neudělá, ale když já tak miluju rockovou muziku a Mark, i když profláknutý zcela jiným druhem hudby, tu dělá, co může a dělá to docela sympaticky. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Ještě teď to tady semnou lomcuje! Tohle musí chytit za srdce každýho rockera. Mark byl úžasnej, jednoznačně jeho nejlepší role. Jennifer, ach ta krásná Jennifer. Nádherná baba a navíc perfektní herečka a Timothy byl třešnička na tomhle rockově sladkým dortu. Rock star je film o hudbě a partě rockerů, který si nechtěj jen užívat. Je to film o naději a hlavně lásce k hudbě. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz priemerný, ničím výnimočný, ničím neoslovujúci film o mladom rockerovi. Slečnu Aniston som nikdy príliš nevnímal, za to Mark má moje sympatie a môžem si pripočítať na konto ďalšie dielko, kde "hrá"/hrá? Nie, bez srandy. Jeho výkon nikdy nebol oskarový, ale tu sa ukázal len a len v dobrom svetle. Už len z toho dôvodu pod 3 * nejdem. Proti muzike nemám najmenšiu výtku. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)
  • ANACHRONISMUS: Během zkoušky skupiny Blood Pollution má jeden z jejích členů na sobě tričko Metallicy, které ale bylo vyrobeno až v 90. letech. (liquido26)
  • Nick Catanase, který se Zakkem Wyldem hraje v kapele Black Label Society, si ve filmu zahrál Xandera Cumminse, kytaristu Blood Pollution, revivalové skupiny Steel Dragon, jehož vzorem byl Ghode, kterého ve filmu hraje jeho spoluhráč z BLS Zakk Wylde. (liquido26)

Reklama

Reklama