Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas som sa zasmial. Ale prečo sa Ryan Reynolds po osvedčdní v akčniakoch vracia k takýmto "teenagerským" záležitostiam, som nepochopil. Predpokladám, že nebudem prvý, kto si všimol, bez brady vyzerá ako mladší brat umelohmotného Bena Afflecka... Otrepaný scenár o odchode z domu a o návrate a nájdení svojho ja. Rovnaká slabota ako DIEVČA NA ROZTRHANIE s Reese Witherspoon... Ak chcete vedieť, prečo som v hodnotení taký nekompromisný, skúste si pozrieť seriál AKO SOM SPOZNAL VAŠU MAMU... ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

V podstate je to za 3 a pol. Celkom vydarená romantika. Autori sa pohrali aj s maskami... Tlstý-chudý; Mladý hulvát-prestarlá plešatá stratená existencia. Opäť "vydarený" preklad originálneho názvu, či už do SK alebo CZ :( Príbeh, hoci jednoduchý je milý a celkom milo komický, takže to nebol stratený čas. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který mi zase jednou připomněl, jak blízko má k sobě kamarádství a láska. Ve vztazích někteří lidé zůstanou na jedné straně a druzí na straně druhé. Tak nějak to probíhá i v tomhle filmu. Chris se náhodou dostane do místa, kde vyrůstal a snažil se říct své nejlepší kamarádce, jak strašně ji má rád. Pokaždé ale nastala nějaká prapodivná situace, která mu to překazila. Tak když teď, po deseti letech, vidí svou vyvolenou, zkusí jinou taktiku – být chladný, však ona se chytne. Časem ovšem přijde na to, že jeho láska Jamie je opravdu romanticky založená a jen neměla štěstí na kluky. V tomhle okamžiku se Chris rozhodne být sám sebou, zase vzniká spousta strašných náhod, kterým se musí člověk smát, ale nakonec..no..ať žije pravá láska! ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Taková klasická americká "romanťárna". Musím ale napsat jak výborný byl herecký výkon Anny Faris. Žeru tu herečku, už když jsem ji poprvé viděla ve scary movie. Tady ovšem upoutá veškerou pozornost. Hned od první scény s ní, jsem čekala kdy se dále ukáže, a to už přes celý film. Příběh těch dvou nebyl ani tak zajímavý, ale celé to dohromady vám něco dá. Takže celkový průměr. + báječné škádlení mezi bratry, které opravdu pobaví :-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatný. Prostě taková další tuctová romantická komedie, která se pustí po prime timeu v komerční televizi na vyplnění nočního vysílacího času. Párkrát jsem se zasmál a jinak jsem se vcelku příjemně bavil. Herecké obsazení bylo sympatické, ale musím říct, že jsem přece jenom rád, že Ryan Reynolds v posledních letech začal točit trochu jiné filmy, než byl tento. Klišovitá žánrová oddychovka za tři slabší hvězdy, ale kdo by taky čekal něco víc? Tohle prostě nemůže jen tak někoho nadchnout, ale ani urazit. PS: Při pohledu na český a slovenský název filmu skutečně nevím, kam ty distributoři na ty překlady choděj. Proč se to nemůže jmenovat prostě a jednoduše "Jenom přátelé"? ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Snímek byl nominován na MTV Movie Awards v kategorii Nejlepší polibek, konkrétně mezi Annou Faris a Chrisem Marquettem. Další dvě neúspěšné nominace si tvůrci odnesli z Teen Choice Awards. (imro)
  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)

Reklama

Reklama