Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podstatně dost horší než první díl, tady se už z toho pomalu začíná stávat telenovela. Hlavní postavu Santiaga bych pořádně propleskla za to jeho povýšené a arogantní chování. Líbí se mi ale, že využili tu tajemnou linku ztracené matky z prvního dílu a tady se to vyřešilo. Nelíbí se mi ale, že z toho udělali trilogii, byla bych raději kdyby to ukončili tímhle filmem, protože co jsem na hodnocení koukala, ani ta trojka za to nestojí. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Gól 2, vyzerá presne tak ako dvojky vyzerajú. Po napočudovanie vydarenej 1 príde takéto niečo. Musí sa uznať, že sa zabavíte, začínate čoraz viac milovať Gavina Harrisa( aspoň teda ja), čoraz viac vám ale lezie na nervy hlavný hrdina. Je to v podstate zaujímavý príbeh o tom, ako človeku stúpne do hlavy sláva a potom ju nedokáže z hlavy vyliať. Celkovo to bolo dobré, veľmi pekné góly, prijateľný scenár a úžasný soundtrack. Nepriaznivo na mňa pôsobí dĺžka filmu a niektoré výbočky z hlavného deja, ktoré film nadarmo spomaľujú a robia ho viac premýšľacím, ako sme očakávali. Flm Gól si zapíname asi pre futbal a nie pre nejaké rodinné záležitosti hlavného hrdinu.60% ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

prome 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni bylo tezke .... byl videt mensi upadek oproti jednicce ktera se mi moc libila, ale take tenhle snimek splnil ma ocekavani protoze podivat se na filmovou pohadku o fotbale neni na skodu. Jedine v cem me film zklamal byla automobilova honicka. Uz vidim jak tak maly kluk z chude ctvrti umi ridit takove auto a tak si to dava. Mno ale plusu je vice a uz se tesim trojku protoze tahle oddychova zabava v zadnem pripade neuskodi. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je daleko lepší vizuální zpracování a i hudba je moc dobrá. Jinak se film drží zažité šablony úspěch - pád - boj - happy end, ale nikdo nečeká od takového filmu nějakou bombu, která člověka zvedne ze židel. Pro fotbalové fandy je to určitě jeden z nejlepších filmů z tohoto prostředí a upřímně i pro neznalce toho může film mnohé nabídnout, protože se člověk podívá do zákulisí a ve filmu se objeví hvězdy, které musí znát každý na téhle planetě. Za sebe říkám - příjemné překvapení, které jsem od druhého dílu (a pro mne většinou jenom nastavované kaše) rozhodně nečekal. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama