Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inženýr Říha (M. Donutil), majitel prosperující firmy, se cestou z obchodního jednání srazí na chodníku se dvěma muži. Ukáže se, že jsou to dávní kamarádi z trampské osady Arizona. Inženýr Říha je pro ně Rudý vlk, který snad nepatří k těm zbohatlíkům, co zapomněli na staré dobré časy na osadě. Aby ing. Říha dokázal, že k nim nepatří, rozhodne se vydat po třiceti letech na osadu. Tam je ovšem jeho identita velmi rychle odkryta a jako lhář je přivázán ke kůlu a vystaven spravedlivému soudu osady. V tom okamžiku se v osadě objeví jeho sekretářka s delegací čínských podnikatelů a lákavým kontraktem. Je to frapantní situace, ale inženýr Říha ji za pomoci osadníků vyřeší. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta trampská nálada, ta pohoda u ohně a klid přírody se dokonale podařilo přenést na obrazovky. A není náhodou, že si stále více manažerů platí pobyty v přírodě, v horách a utíkají do lesů. Faktem je, že trampování za časů našich otců muselo být úplně jiné a mít zcela jinou atmosféru než dnes, kdy se podobné aktivity spíše vytrácejí a zůstávají jen ve vzpomínkách pamětníků. Sem tam ještě nějaké dítě chodí do skautu jinak jde jen o to vyvalit se na pláži nebo terase chaty a... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako Bakaláři, jen se stále stejným hercem v hlavní roli. Stejně málo vtipné, se slabou, nebo v tomto případě žádnou pointou. Prostředí trampské osady je fajn, ale namontovat tam Číňany se moc nepovedlo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama