Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

claudel 

všechny recenze uživatele

Film, který je určen vysokoškolákům, kteří se hodinu a půl chtějí pobavit myšlenkou na ideální fakultu, kde vlastně každý učí každého, každý si vytváří svůj vlastní rozvrh a věnuje se těm předmětům, které ho baví a navíc je vše podbarveno skvělými mejdany. Kdyby to tak fungovalo ve skutečnosti, tak by Bezva vejška ničím nevybočovala. Justin Long byl komický už ve Vybíjené, asi má talent :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už ten nápad mi přišel dost ujetej, ale fakt je, že jsem se párkrát docela zasmál, a to kravinám, ale zasmál. Jenže příběh je hodně bláznivej a když hlavní hrdina je hnusnej jak noc, což netvrdim že nejsem i já, a proto to můžu tvrdit, je škoda tohle házet do hnoje, právě proto, že je to tak šílené. Jenže to ani jinak nejde. To téma je fakt hodně šílený a nakonec to dopadne nedejbože tak nedůvěryhodně, že člověk, se kterym se život nesral, by se tomuhle všemu neskutečně vysmál. I tak je Bezva vejška docela dobře ujetá komedie, sice za dvě hvězdy, ale už za ten nápad stojí za to všecko vidět. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Silná komedie, hodně moc. Originální nápad, exceletní provedení, očekávatelná předvídatelnost, super zpracování, výborní herci (nejen Blake Lively ale i ta zrzka byla pěkná). A bez fekálií (když nepočítám školní záchody...). Já jsem teď sice přijatej na všechny 3 co jsem dal přihlášku ale po Institutu Technologií Jižního Harmonu (ITJH - zajímavá obměna) bych šáhnul všemi deseti. A poslední 2 pravdy - B. by se mohl živit jako kurva dobrej právník anebo úplnej dvojník Davida Schwimmera...fakt! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná teen komedie !! Absolutně nářezový Jonah Hill, který každým zjevením na scéně dělá jednak ze sebe ostudu, tak baví diváka, sympatický Justin Long, který především v závěru v soudním procesu pronese tak silný, emotivní a zdařilý monolog, že mi až tekly slzy a hlavně skvělý nápad tuhle komedii vyzdvihává hodně vysoko. Smál jsem se, bavil jsem se. Doporučuji! 85% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vejška možná, možná až moc anarchistické na to, aby to někde mohlo fungovat (i když vystudovat sledování asijských gravure modelek - anatomie, móda, orientalistika, mezinárodní vztahy v jednom - by bylo asi fajn), ale Justin Long je bezva vždycky. Celá zápletka, příběh i pointa jede v zavedených kolejích podobných příběhů (Mládí v trapu, svým způsobem i Sexy party), ukazuje však, že je-li výborně obsazená (nejen Long, ale i ostatní vedlejší role - učitel, zrzka, energií nabitý týpek a hlavně ten tlusťoch), jde to i bez fekálního humoru (který mi však nijak nevadí, naopak, mám ho rád). Akorát ten fotr, ten byl fakt na pěst, to se pak není čemu divit, že se tam na školách střílí. Mít takové rodiče, raději bych se nechal dobrovolně adoptovat nějakým homosexuálním párem. Nečekal jsem od toho moc, nakonec jsem si to hodně užil a bavil se. O něčem snad svědčí i fakt, že jsem si to hned druhý den pustil znovu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)

Reklama

Reklama