Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tahle kritika odosobněné společnosti od věčného provokatéra Bliera je dráždivá snad moc i na pana režiséra. Opět bravurně zvládnutý scénář i režie, opět Depardieu, bez nějž by snad Blier nedokázal nic natočit. Malá vzpomínka na dokonalý Studený bufet. A hlavně překvapení, jak málo toho tradičního Bleirova trpkého humoru tenhle snímek obsahoval. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Od Bliera jsem hodnotil dva filmy, oba mají za 40% a oba ze stejného důvodu - Monica neMonica :-) Jedná se o druh přetaženého divadelního komedianství napasovaného do filmového světa, jež se občas vyskytovalo třeba u Belmonda v nižších dávkách - ale s tím rozdílem, že Belmondo to dokázal ustát a scénáristi jeho filmů svým umem vyvážit... Svět Blierova vnímání mi není blízký. Nedoporučuji. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Áno, Monica je zrodená pre rolu femme fatale, mužské oko sa isto poteší jej účasti na filme a niekedy mi celý film pripadal ako "one woman show". Tak trochu schématický príbeh o hľadaní duševnej pohody a odpoveď na otázku, či je viac láska alebo peniaze. Určite to nie je komédia, je to taký mix všetkého možného a ničoho zároveň. Som na pochybách- buď sa snažil Blier o metaforické a alegorické pojednávanie o ženskej psychike a vzťahoch(pretože niekedy sa mu to celkom darí, najmä posledných 15 minút bolo príjemných) alebo využíva to , že Monica sa vyzlečie pri každej príležitosti a všetko okolo nie je podstatné a vsádza na jej "vnady"...Nech už je to akokoľvek, mne sa to celé celkom páčilo:) ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vážná hudba jako soundtrack ke stupidním dialogům, které si hrají na něco víc, působí jako obraz Panny Marie ve vykřičeném domě. Světlou výjimkou je slovní přestřelka dvojice dam na téma orgasmus. Problematika vzájemného vztahu žen a peněz určitě skýtá příležitost pro zajímavou studii; tady jsme ale místo nějakého rozhřešení nuceni se dívat na potrhlý domácí večírek s kolegy z práce, který celé té nevydařené taškařici nasazuje korunu. Monico, Monico, to si ti filmaři opravdu myslí, že nám při pohledu na tvé hříšné tělo úplně vypne mozek? ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Aha..., tak ona je to komedie... Říkal jsem si, že na eroťák je to málo erotický, na romantiku málo romantický, na drama málo dramatický a ejhle- komedie. Tak to jsem ovšem vůbec nepochopil. Dávám 3 pecky, všechny 3 jsou za Monicu. Zbytek vypouštím. Být tam místo Bellucci třeba ta jejich sousedka, tak jsem u toho vydržel možná i 20 minut. Takhle jsem to byl ochoten vydržet až do konce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama