Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří lidé tvrdí, že člověk by měl v životě zkusit všechno. Já se ale domnívám, že některým zkušenostem je lepší se vyhnout. Například tvrdým drogám, firemním maškarním večírkům a céčkovým filmům. Škoda, že jsem na posledně jmenovanou věc přišla, až když bylo pozdě. Nyní vám tedy v rámci ozdravné terapie svěřím, o co šlo… Parta eko-otrapů, jejíž členové nosí pekelně sexy tílka a od bezobratlých je dělí asi pět bodů IQ, se vylodí na ostrově, aby bojovali proti „brutálním kapitalistům“, kteří tam provádějí moc ošklivé věci se zkumavkami, zvířátky a kukuřicí. V hlavních rolích exceluje skupina posluchačů herecké pomocné školy, gumový had a gumová ještěrka… Začínám vážně uvažovat o změně kariéry. Takové silné téma, jako třeba "Kačer vs. kopací míč", by mě mohlo zajistit až do důchodu. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jakožto správná fanynka Survivoru jsem si nemohla nechat ujít hereckou roli Jerri Manthey(sové) v takové pecce, kde se valí obří Varánek a plazí trošku větší „vodní“ Kobra. Celý film před nimi se svými kolegy herci :o) utíká a mě tak nezbývá nic jiného, než je všechny nazvat parchantama. Nejdřív ty chytré hlavičky své mazlíčky geneticky zvětší, což zapříčiní i větší žaludek a nezajistí jim přísun potravy. Takže těm zvířátkům nezbývá nic jiného, než si potravu najít sami a ono se to páníčkům(potravě) nelíbí. Ale co se dá čekat od brutálních kapitalistů (zbožňuji český dabing :o), že? Verunka tak měla se skvělou společností o zábavu postaráno. VAROVÁNÍ: Nedoporučuji dívat se na film tohoto rázu sám :o) ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tomu se dá smát. Ale opravdu. Proto také dávám jednu hvězdu, protože mě to dost pobavilo. Varan, kterej vypadá, jak atrapa z Jurskýho parku a kobra, kterou bych chtěl mít za domácí zvířátko. U efektů jsem se zasmál, protože ten konečný souboj mezi přerostlými obludami je vtipný. Herci opravdu špatný, ale měli i blbě napsané role, takže scénář taky občas zábavnej. Co mě, ale nejvíce pobavilo bylo, jak všichni, hlavně ten hrdina filmu měl pořád náboje v pistoli. z jedný pistole vystřílel 50 nábojů a pak znova a znova a znova. :-D Jinak taky ty pijavice byli docela dobrej nápad. 25% ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Lol, varan přijde už v prvních 30 sekundách a hned slyšíme známej monster skřek, co se opakuje tak přes 15 let snad v každý PC hře. Nejvtipnější je, když někdo začne střílet - nekonečný zásobník, žádná fyzika a jednou jim ujela kadence (Duke Nukem styl). V hlavní roli banda zelenejch aktivistů a černovlasá extrabitch s hlasem dítěte, která na ostrově pěstovala obří obilí k nakrmení lidstva. Většinou, když někdo umírá, nebo je žere monstrum, tak jenom trapně stojí a koukaj. Michael Paré je jedinej dobrej a solí hlášky, jinak je to moc vážný a tim pádem nudí, což je škoda. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem mačkal tlačítka playstationového ovladače a až ke konci jsem pochopil, že to není hra, ale film!!...ale grafickým provedením se film velice podobal hře z P1:)...strašný, prostě strašný, parta lidí jsou ti nejdementnější ze všech, běhají nějakým národním parkem a honí je gumovej varan a papírová kobra...supr zábava, ale tak po patnácti dvanáctkách... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)

Reklama

Reklama