Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Sir_Koki odpad!

všechny recenze uživatele

Sice tento výraz nesnáším, ale musím ho použít: WTF. WTF film od začátku do konce, ve všech směrech, po všech stránkách. Naprosto mimo jakékoliv kategorie. Satanistická bible filmu. Velká část filmů hodnocených hromadně odpadem si ve srovnání s tímto "filmem" zaslouží aspoň dvě hvězdy. Ale je to fakt prdel :) ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří lidé tvrdí, že člověk by měl v životě zkusit všechno. Já se ale domnívám, že některým zkušenostem je lepší se vyhnout. Například tvrdým drogám, firemním maškarním večírkům a céčkovým filmům. Škoda, že jsem na posledně jmenovanou věc přišla, až když bylo pozdě. Nyní vám tedy v rámci ozdravné terapie svěřím, o co šlo… Parta eko-otrapů, jejíž členové nosí pekelně sexy tílka a od bezobratlých je dělí asi pět bodů IQ, se vylodí na ostrově, aby bojovali proti „brutálním kapitalistům“, kteří tam provádějí moc ošklivé věci se zkumavkami, zvířátky a kukuřicí. V hlavních rolích exceluje skupina posluchačů herecké pomocné školy, gumový had a gumová ještěrka… Začínám vážně uvažovat o změně kariéry. Takové silné téma, jako třeba "Kačer vs. kopací míč", by mě mohlo zajistit až do důchodu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem prečo ešte stále strácam čas s týmito mizerne natočenými súbojmi gigantických monštier. Už som videl duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. gatoroid" a teraz som si pozrel súboj "Varan vs. kobra". Všetko sú to nízkorozpočtové video filmy s úplne bláznivým scénarom, mimoriadne slabými hercami a totálne primitívnymi digitálnymi trikmi. Fakt neviem prečo si už s takýmito hlúposťami nedám pokoj. * ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem mačkal tlačítka playstationového ovladače a až ke konci jsem pochopil, že to není hra, ale film!!...ale grafickým provedením se film velice podobal hře z P1:)...strašný, prostě strašný, parta lidí jsou ti nejdementnější ze všech, běhají nějakým národním parkem a honí je gumovej varan a papírová kobra...supr zábava, ale tak po patnácti dvanáctkách... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka, už dlouho jsem se takhle báječně neodreagoval. V haluznosti tenhle film snad překonají jen Birdemicy, Sharknada a možná ještě pár dalších kousků, na které si teď ovšem nevzpomenu, něco o arachnidech a tak podobně. Děj, herci, dialogy, triky - všechno je totálně megašílené a mozkorvoucí. To se nedá popisovat ani převyprávět, to se musí vidět. Pokud ale nemáte smysl pro kouzlo absurdity, nadsázku a nechtěnou humornost, jděte o film dál. Narazil jsem na tuhle pecku jen díky tomu, že v ní hraje známá mrcha Jerri ze Survivora (tedy z několika Survivorů). A bylo pro mě příjemným překvapením, že hrála ze všech zde zúčastněných prken bezkonkurenčně nejlíp. Nejlepší scéna... Sakra těch bylo... Už jenom ten prolog... Aha, už vím: pijavice! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama