Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městečku Manning ve státě Colorado jednoho dne zmizí lovec nadpřirozena. Dean a Sam vyrážejí zjistit více informací. Táta Sama a Deana se vrací, jelikož věc, kterou lovec měl, je hodně důležitá. (Varan)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's just a story. A legend, really. Well, I thought it was. Never really believed it until I read Daniel's letter. Back in 1835, when Haley's Comet was overhead, the same night those men died at the Alamo, they say Samuel Colt made a gun. A special gun. He made it for a hunter, a man like us, only on horseback. The story goes, he made thirteen bullets. This hunter, he used the gun a half-dozen times before he disappeared, the gun along with him. 'Til somehow Daniel got his hands on it. They say... they say this gun can kill anything." ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku zásadní díl pro hlavní dějovou linii, poprvé se objevuje tajemný Coltův kolt a rovněž poprvé se představí upíři. Ti tedy hrají jen klasické druhé housle, ale jejich přece jen  originální charakteristika a role ve světě Supernatural rozhodně nenudí. A likvidace pomocí dekapitace rozhodně vždycky znamená krvavou zábavu. John Winchester se definitivně vrací, zábava skončila, začíná boj o přežití... Čtyři kulky v zásobníku zůstavají. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zásadní díl v rámci hlavní dějové linky. Objevuje se kolt, který v budoucnu sehraje velmi důležitou roli. Navíc se poprvé objevují upíři, kteří se budou objevovat během celé série, ale, abych pravdu řekl mě osobně ze všech monster v seriálu berou ze všech nejmíň. Ovšem tento díl je jinak parádní a bratři i s taťkou se vydávají společně na lov démona takže jízda teprve pořádně začíná. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Lutherové tetovanie sa zhruba chápe ako „Hey You Guys“, možná náražka na Rošťáci (1985); populárny film z 80. rokov. V seriáli je veľa odkazov z 80. rokov, pretože chlapci (Jared Padalecki, Jensen Ackles) vyrastali v 80. rokoch, jedným z hlavných odkazov je rock z 80. rokov. (Pat.Ko)
  • Nápis na zbrani „non timebo mala“ v latinčine znamená „nebudem sa báť zlého“. (Pat.Ko)
  • V scéne upírskeho brlohu sa hrá pieseň „Strange Face of Love“, pocta (priamo zo soundtracku) Od súmraku do úsvitu (1996). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama