Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je dost otřesná záležitost. Mizerné triky (např. jakési bílé nepřirozené světlo u ústí hlavní simulující výstřely, odrazy střel na objektech jsou tak ve třetině případů, podivně splácané scény z několika jiných a samozřejmě nemohu opomenout hlavní zabijácké roboty, kteří sice umí ledasco, ale vypadaj jak něco co tvůrci našli ve filmovém skladu z 50.let - přeleštili to a převedli do počítačové podoby - s tím že konečný výsledek vypadá podobně umělě, akorát nejsou vidět vodící lanka). Scénář, dialogy a herecké výkony jsou na hranici neskutečna a to doslova. Všichni herci už mají zkušenosti z různých projektů a proto chápu, že George Takei se nechal zabít tři minuty po tom co se objevil na scéně, že Michael Dorn a Bill Mumy se v souhrnu objeví asi tak na pět minut (pravděpodobně svoji práci "sfoukli" za hodinu čistýho času) a Robert Picardo se k projektu přidal snad jen z toho důvodo aby si mohl k hlavě připnout blikající světýlka. Jedna z věcí, která mne zarazila, byla ta, že až asi den po shlédnutí, mi došlo, že jednu z rolí hraje vlastně Sully z Doktorky Quinnové (Joe Lando) o kterém jsem si myslel, že je buď po smrti nebo aspoň v hereckém důchodu. Shrnutím je to příšerný film, který všechnu béčkovou zábavu vystřílí (doslova) v prvních pěti minutách a po celý zbytek se jen tak pomalu táhne k předvídatelnému konci. ()

leonidas odpad!

všechny recenze uživatele

Půjčil jsem si tenhle film kvůli Hudson Leick. A jediný co mohu na to říct je: naval mi 40 korun ty káčo! PS: ale to jak úplně nakonec hlavní hrdina vyhodí balík peněz a přihlásí se zpátky k americkejm vojákům je hvězdný okamžik. takovou "inteligetní scénu" (nevím proč se v některejch případech nemaj používat sprosťárny bylo by to snažší a lépe pochopitelnější a výstižnější) člověk jen tak lehce nezapomene. PSS: aspoň, že hudson zemře jako poslední aspoň jsem se mněl na co koukat (poslouchat se to nedalo). ()

Reklama

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Plno herců z mých oblíbených sci-fi a fantasy seriálů, ale navzdory tomu film jako celek stojí za starou bačkoru. Hned prvních pár minut před úvodními titulky dává najevo, o jakou sra... se bude jednat. Kromě ne moc zdařilého robota musí každého hned v prvních minutách zarazit, že jeden z vojáků neumí pořádně střílet, druhý pro změnu vystřílí stovky nábojů bez toho, aby přebíjel pistoli, atd. Prostě nesmysly, kam se podíváte. Dialogy a děj bohužel nejsou o nic lepší, takže výsledek je tragédie a ztráta času :( ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Velice stupidní snímek, kde slovo logika je sprosté slovo. A dialogy? Scénárista byl snad v podnapilém stavu. Takhle se nebaví ani děti hrající si na vojáky. A jednotka je složena s neúspěšných rekrutů, kteří si myslí, že bojovat je prostě sranda. Typický Mockbaster tentokrát na snímek ,,Válka světů,,. Hrůza a děs. Tenhle film neměl vůbec vzniknout. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý snímek se stupidním dějem, primitivními efekty a spoustou hluchých míst. Prostě béčková slátanina na entou. Snímek si nezasluhuje zvláštní pozornosti, a pokud jej divák sleduje, ztratí jen hodinu a půl času. Hluboce podprůměrné divadélko. Odpad. Nova2706098600/8948 Hm, já mám ve své DB jako režii uvedeno Jay Andrews.???????????? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)

Reklama

Reklama