Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

Filmpub.cz (Milada Hrušková)

"Když vás nevezme ani příběh, ve kterém se neustále opakuje stejná situace, už není téměř v co doufat. Spoustu momentů ale zachraňuje Jack Black. Je to mistr komedie, a na svém charismatu toho utáhne opravdu spoustu. Dokáže načasovat fór, když přehrává, tak ve vhodnou chvíli, jindy je zase příhodně…"

MovieZone.cz (Petr Čihula)

"Příběhu vůbec chybí ona rockyovská aura ve stylu jak z nuly na post hrdiny Hess jede ve všech ohledech na půl plynu: Tréninková montáž se smrskává na tři bizarní prostřihy velmi specifického Blackova řádění, všechny už jste ale bohužel viděli v traileru. Samotné zápasy jsou fajn, ale nikde není…" více

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama