Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to mám pojmout, aby moje hodnocení bylo objektivní...film sice nebyl nějak převratný a možná byl dokonce i trošku hloupý, ale já prostě odjakživa miluju gymnastiku takže sledovat tenhle film byla pro mě slast. Navíc Missy Peregrym v roli Haley mi byla neskutečně sympatická a vše to dovršil Jeff Bridges, který patří k mým nejoblíbenějším hercům vůbec...takže moje hodnocení asi objektivní nebude. 80% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel musím dát jen jednu hvězdičku, i když od tohoto filmu jsem očekávala více, škoda, bylo hezké se dívat na gymnastiku, protože je to krásný sport, ale nějak to bylo divně natočený, děj sice dobrý, hlavní představitelka taky dobrý, ale chybělo mě tam napětí, mohlo to být daleko lepší, fakt škoda, ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sportovni, holcici, gymnasticke x vlazne, trn turnaj byl trosku trapny. Filmy se sportovni tematikou tahnou, i kdyz je to o gymnastice, ktera je pro me synonimem pro neskutecnou bolest a tvrde treninky (klobouk dolu gymnastum). Hlavni hrdinka je neskutecne zajimava a hezka, i kdyz mi na zacatku strasne vadila svym frockovitym jednanim. Dej obycejny, nic prevratneho se v nem nedeje. Posledni turnaj byl dost trapny tou svou rebelii. Film, ktery plyne a clovek se u nej nenudi. ..ty jova, ze si nezlomi zada pri tech pozdravech.. ()

TomBar 

všechny recenze uživatele

Žiadne výnimočné filmárske orgie sa nekonali, ale na druhej strane, od takejto komédie s "morálnym" posolstvom to ani nik neočakáva. Napriek sa mi na to dívalo celkom príjemne, nepopieram, že najmä vďaka Missy Peregrym, ktorá mi trochu pripomína moju obľúbenú Hillary Swank. Film priniesol síce typickú schematickosť tohto žánru, lacnú symboliku, ale námet sa mi, aj napriek svojej povrchnosti, celkom pozdával. Trošku ma iritovala hudba, tie klavírne prelúdiá boli naozaj otravné. U mňa necelé tri hviezdy, ale čert to ber. P.S. Skutočne nechápem, prečo kompetentní takto hyzdia originálne názvy filmov (či slovenské, či české). V tomto prípade bol originálny názov "Stick It" nahradený českým "Rebelka", čo bolo vzhľadom na ten osamelý symbol, tiahnúci sa filmom, kruté. Niektorým prekladom skutočne nerozumiem, a sú aj väčšie perly ako táto. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama