Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nezaručuji, že se u toho budete bavit, jako já. Je to taková klasická sportovní "komedie", kterých jsou tucty a jsou jako, kdybyste natáčeli remake za remakem. Ale, když se občas nudím, tak se rád podívám a nemusím u toho přemýšlet. Tady je k plusu, že jde o gymnastiku, se kterou jsem moc filmů neviděl. ()

Chevees 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná oddychovka. Je to zde sice uvedeono jako "komedie", ale nečekejte, že se budete smíchy popadat za břicho. Nudit se ale rozhodně taky nebudete. Je to vlastně klasický sportovní film (tréninky, nějaký ten konflikt a soutěž). O filmu jsem předem nevěděl vůbec nic (nebyl jsem "postižen" komentáři) - od filmu jsem naprosto nic neočekával a možná právě proto celkem mile překvapen i když je mi naprosto jasné, že by to ve skutečném životě takhle fungovat nemohlo (např. si nedovedu někde představit tu závěrečnou "vzpouru"). Missy Peregrym to v roli rebelky sluší, vhodně vybraná hudba, výborné sportovní výkony a fakt, že mi film pomohl na chvíli se odpoutat od každodenních starostí mi nedovolí dát jinak než 4*. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Formálně pěkně natočená teenage komedie (tohle je ale spíš takový ten mravně uvědomnělý subžánr - fakan se stává dospělým když dosahuje svýcg cílů) s hlavní hrdinkou - punkerkou s triky Black Flag, Bad Brains, Rancid apod. Ani jedna taková kapela zde nezazní zato uslyšíme módní rychlokvašky typu Fall Out Boy (to jediný jsem poznal takže to berte jako to nejlepší na soundtracku). Z toho konce jsem se málem poblil. Naopak potěšila kaleidoskopová variace na cvičení - uau ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Haley Graham (Missy Peregrym) je taková živější mladá slečna. Když ji jednoho dne načapají policisté při nechtěném (holt někdy se skok na skejtu nebo bmx tolik nevyvede) navštívení cizího majetku dostane od soudkyně možnost volby - vězení - nebo atletická škola (ze které před časem, ač byla nadějná atletka, odešla). Samozřejmě zvolí atletiku, a tudíž musí se musí srovnat se svým trenérem Burtem Vickermanem (Jeff Bridges) a hlavně s nepřející atletickou komisí ... No nevím, o čem tento film měl vlastně být? Jak se stát z rebela (rebelky) úspěšnou sportovkyní reprezentující zemi na olympiádě? Nebo to mělo hlubší podtext? Nějak jsem ho nepochytil. Takže jediné, co bych mohl na filmu vyzvednout je spousta mladejch holek (a některý i hezký :) ) v atletických úborech a docela pěkné natočení sportovních scén. Pokud nejste ženského pohlaví nebo jste starší 12 let tak se filmu zdaleka vyhněte ... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Proč ti američané točí filmy podle stále stejného scénáře?Vždy je to jen jiné prostředí ,ale pořád ten průběh a konec vyjde nastejno.Nepřízpůsobivá puberťačka musí trénovat gymnastiku v rámci nějaké polepšovny.Je tvrdohlavá,ale jen z počátku.Pak ji dokonalý trenér (kde se tu vzal Jeff Bridges?) částečně zkrotí a ona pak vyhrává závody.Je tady jedna vyjímka,že se ze dvou "mrch",gymanstek nakonec stanou,jak jinak,docela správné holky.Film na jedno(možná) podívání a pryč s ním!!! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno