Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rok 2006, pamatujte si. Toho roku byla Audrey Tautou sexy, historicky. A právě v Hors de Prix zažila vrchol, stejně jako snad každej divák mužskýho pohlaví. :)) Zkrátka hot hot hot! K filmu - nenudící jednohubka na posezení, komediální potenciál hotelovýho prostředí vytěženej do úplnýho dna, Elmaleh docela sympaťák. Prima. ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Zábavná sonda do života zlatokopky. Ešte to asi nebude na tom svete úplne prehnité, keď sa aj zlatokopka zamiluje do chudobného chlapca. Bavil som sa od začiatku do konca. Záver ma milo prekvapil a stále som dobre naladený. Beriem to síce s nadhľadom, ale keď sa nad tým človek hlbšie zamyslí, tak tvorcovia v pozadí hlavnej dvojice ukázali osamelosť, povrchnosť a cynizmus európskej smotánky. Tento film by mal prinútiť človeka rozmýšľať o sebe aj o tom, čo v živote znamená láska. Tvorcom sa podarilo aby sa človek zabavil a zároveň sa vážne zamyslel. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Tento snímek měl tu výhodu, že se mně přesně trefil do nálady! Neměl jsem zrovna chuť na nic " těžkého " . Zapnul jsem Tv na stanici Barrandov, s tím, že jsem vůbec neměl tušení jaký snímek právě začíná a o co zde půjde. Zaujala mě však ihned Audrey Tautou a následně i celý film a to tak, že jsem ani na chviličku nezauvažoval o přepnutí na jiný Tv kanál. Je to takový příjemný, milý ( asi jako Audrey ) francouzský snímek, romantický, s prvky lehkého humoru. Za normálních okolností bych dal 3*, ale za tu pohodovou náladu, jakou ve mně snímek vyvolal a za náaaaaaaaaaadhernou Audrey Tautou nemůžu nepřidat další hvězdičku navíc! Holt pánové nemáme to lehké :o) p.s.1 kvůli Audrey bych kradl, popral se, zadlužil se...... jen abych se mohl probouzet vedle ní :o) p.s. 2 tu korunu bych ještě měl, takže 10s mně budiž dopřáno :o) ()

Beau 

všechny recenze uživatele

Francis Veber to prostě nebyl. Navíc Gad Elmaleh si prakticky souběžně zahrál jako přes kopírák totožnou roli milého poctivého chudáka ve filmu Dablér. A už to bylo divné. Závěrečný odjezd obou hrdinů na skútru do západu slunce ve mně taky vyvolává pochybnosti. Máme tomu rozumět tak, že povrchní hrdinka z lásky ke svému prosťáčkovi sekne se svou profesí luxusní společnice a půjde pracovat do rychlého občerstvení? : )) Škoda, že autoři nevytěžili víc ze situace, kdy se hlavní hrdina ocitne shodou náhod ve stejném poslavení jako jeho láska. I když gag s ušima nebyl špatnej. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krásně natočená oddychová komedie s neuvěřitelně sympatickým obsazením, které škodí snad jenom ta předvídatelnost, ale budiž, od filmu podobného žánru to nijak nevyžaduji. Audrey Tautou je neskutečně roztomilá, půvabná, a přitom vychytralá zlatokopka, které do života vstoupí šarmantní, ale chudý Gad Elmaleh - a konec si už není tak těžké domyslet. Zkrátka příjemné zpestření v podobě stominutového filmu, který je jak romantický, tak humorný. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama