Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Lov na boháča, alebo ako prišla zlatokopka na bubon. Poslíček si tiež čuchol do zlatokopeckého vzťahu, ale skončil aspoň zo skútrom. Romantická komédia na ktorej sa ani raz neusmejete a kamenný pokrový výraz vám ostane od začiatku do konca. Nevravím že film je zlý- dýcha z neho taká nenútená a pohodová atmosféra, ale jedno zhliadnutie bohate stačí. Zajtra po filme ani pes neštekne. Za dve hodiny zabudnete o čom bol. Odporúčam sledovať na navodenie spánku. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

5 let od Amélie se mi Audrey líbí mnohem víc, ale možná to bude filmem, Amélie mi nesedla. Zato tahle romantická komedie je něčím zvláštní, sice má v sobě prvky tuctovosti, ale já v ní vidím spíš to originální, co mě, spolu s ústřední dvojicí, bavilo. Stále se jedná spíš o snad trochu lehčí nadprůměr, ale je to bezesporu film na pozitivní náladu. 65% ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí na tomto filmu je jednoznačně Audrey Tautou, už dlouho si nepamatuji film, kde by z nějaké herečky sršelo tolik sexappealu.. A největší pozitivum (pro mě) po zhlédnutí filmu je, že si alespoň konečně pořídím Amélii z M.. A k zhodnocení filmu- velmi dobré herecké výkony, slabší scénář a film převážně pro holky.. Prostě takový svěží vítr z Francie, nenáročná zábava (která pobaví) a mezi komediemi lehký nadprůměr.. ()

Zrcadleni 

všechny recenze uživatele

Mám rád Francouzské filmy i když možná ty složitější nikdy nepochopím. Mají pro mne osobité kouzlo, která se dá jen těžko popsat. Gad Elmaleh je v tomto filmu naprosto dokonalým elegánem a charakterem, která se nechá namočit do prohnilé hry Audrey Tautou. Čekal jsem kdy to praskne, ale v momentě kdy se to stalo, se zároveň vše zvrtlo v Happyending. Chtěl bych - Toužím... ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná, milá a celkovo podarená romantická komédia. Vo filme je skutočne okúzľujúca, sporo odetá Audrey Tautou a tiež potešil herecký výkon marockého herca, pre mňa neznámeho, ktorého meno je Gad Elmaleh. Netušil som, že sa tento film dostane do TV a ani som nemal v pláne ho pozerať, keďže do TV sa väčšinou dostane len ten slabší priemer a horšie filmy. Ale keď som si pozrel priebežné hodnotenie a herecké obsadenie, tak som neodolal a aj napriek tomu, že som vedel o slovenskom dabingu, ktorý moc nemusím a často sa im nepodarí, tak som si to predsa pozrel. Dabing bol celkom slušný. Reklám tiež nebolo veľa, tých zopár sa mi práve hodilo, aby som si odskočil a doplnil zásoby jedla, pitia a vyprázdnil obsah žalúdka. Ďakujem za tie reklamy. :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Herecká dvojice Gad Elmaleh a Audrey Tautou vyhráli společně pařížskou NJR Ciné Award 2007 v kategorii nejlepší polibek. (Roman.Ticka)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)

Reklama

Reklama