Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Pascale 

všechny recenze uživatele

Svižná, milá, skoro by se až chtělo říct "chic" komedie o dívce, která vlastně vůbec nepatří do škatulky prostitutek, nýbrž pouze spojuje příjemné (někdy méně příjemné) s užitečnýim a zdrojem její obživy se stalo obratné balení milionářů v luxusních hotelech na francouzské riviéře a snahou vytřískat z nich co nejvíc a to klidně i dlouhodobě a třeba i za účelem sňatku! Audrey Tautou skvěle sekunduje (nebo, že by ona jemu?) výborný francouzský bavič, marockého původu Gad Elmaleh, krerý ve Francii proslul svými "one man show" (...když jsem byl v Americe, všichni kolem mě pokřikovali: "Oh my Gad, oh my Gad!!? Ptal jsem se co na mě všichni mají...??) a dohromady se jim podařilo vytvořit film, který troufnu si říct stojí za vidění! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi každej z nás kluků to zkouší nebo zkoušel na pěkný holky horem, dolem. Rozehrát při balení samičky co největší teatr doporučuje devět z deseti bláznů. Jenže přinese giga balicí teatr očekávaný triumf klučíčí vůle ? Gad Elmaleh by mohl vyprávět. Kvůli holce dokáže rozject show, hodnou těch největších balících mistrů - mě a když k tomu nahodí psí oči a výraz dobráckého blbečka, tak má v posteli provoz jak na londýnském letišti Heathrow. Ještě gentlamansky zhodnotím krásu Audrey Tautou - těžce rajcovní děvka a už můžu jen vzpomínat, jak moc příjemně mě bylo při sledování tohohle filmu. ()

Reklama

Sancty 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Audrey. Nech mi je odpustené, ale skutočne som do chvíle napísania komentára k tejto amorálnej romantickej komédii nevidel Jeunetovu Améliu z Montmartru (Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain). A pokiaľ na ňu nenatrafím náhodne, rovnako ako aj v prípade Hors de prix, len tak ľahko sa to nezmení. Filmy tohoto žánru totižto vôbec nevyhľadávam. Preto som rád, keď občas zapnem telku a miesto obvyklých sračiek naďabím na kvalitu. Niežeby v tomto prípade išlo o niečo extra, ale z toho mála čo som videl ja, rozhodne nadštandard. Irène je pôvabná ženská, hlavne od krku hore, a svoj šarm využíva na lov žralokov, myslím tých dobre zabezpečených. Do siete sa jej raz pripletie rybka menom Nemo... poslíček hotela a pekne jej zkomplikuje sľubne vyzerajúci záťah. Chémiu medzi ústrednou dvojicou musel namiešať prvotriedny odborník, pretože je fantastická. Jean je sympaťák, ktorý dokáže kvôli šikovnej mrške prekročiť svoje zábrany. Čaro hotelového revíra má na dotvorenie atmosféry veľký podiel. Nebanujem, príjemné, ľahko stráviteľné a s neopozeranými tvárami. 7/10 ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Téma vlastně docela zajímavé, ale z mého pohledu pojaté úplně zcestně. Rozehrávka měla dokonce i pár vtipných momentů, zbytek filmu ve mně zanechal dost odpornou pachuť. Nemívám sklon k moralizování, ale zde buď chybí katarze, nebo dostatek humorných situací (abych film mohl považovat za čistou komedii). Hvězdičku navíc za Tautou, která svoji povrchní kurvičku sehrála výborně. // Vynikající komentář, který naprosto přesně vystihuje můj pocit: Subjektiv ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Postava Audrey Tautou si sice s názvem protiřečí, ale zato jí večerní šaty a paraplíčka ve vlasech sluší nejvíc ze všech – a to počítám i jejího hereckého partnera s očima a charismatem akvarijní rybičky. Nijak zvlášť hlubokomyslná, ale příjemná komedie plná luxusu, francouzského šarmu a pozlátka, která sice místy pobaví, ale po skončení vyprchá z paměti rychleji než bublinky z šampaňského. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)

Reklama

Reklama