Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (609)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Takto sprzniť legendu v podaní toho istého herca, ktorý nedokáže rozpoznať, že mu napísali len bezduchý scenár, kde je 100% trápnosti a nula percent smiechu. Škoda, že mu poriadne nezaskočilo už pri napchávaní sa langustou, kde len recykloval staré vtipy, no v novodobom šate to vyznelo maximálne trápne a zabíja legendu, ktorým Bean bezpochyby je. Mal tam ostať v tej latríne, do ktorej sa tam pri ceste zavrel. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Právě do té připitomělosti námětu, rodinně naivního a inflantilního konceptu postav, pseudo-polodokumentárního/polofilmového pojetí a francouzské scenérie náš fazolový muž zapadne daleko lépe než do toho experimentu v Americe, kde byl výjevem někde z Marsu. Recyklování není zde nejhorší, ale hraje se na efekt až moc. Ale aspoň si Willem Dafoe zahrál s Rowanem Atkinsonem. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní nuda, kterou se Rowan Atkinson proploužil skoro až neochotně. Skutečného Beana v původní formě zahlédnete snad jen v závěrečných deseti minutách a i tady humor vyvěrá odjinud než byste čekali. Ani slušné finále, ani Karel Roden ve vedlejší roli vám ale zážitek nezachrání. Smutný konec televizní legendy. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jen hodně slabý odvar Mr. Beana, který rozesmíval milióny diváků. Příčinu bych neviděl v samotném Atkinsonovi, ale hlavně ve velmi slabém scénáři, který divákovi nemá absolutně co nabídnout. Pokud jste Beanův fanoušek tak za zkouknutí stojí, ale jinak bych moc nedoporučoval. Navíc většina scének byla použita už dříve a to mnohokrát lépe. Co se týče přítomnosti hvězd Willema Dafoea a Karela Rodena tak ty tu nepředvádí nic stětaborného.... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $33,302,167Tržby Celosvetovo $234,981,342Tržby za predaj DVD v USA $28,564,152 //počet predaných kusov 1,465,848║ Bžunda ako sa patrí, ja som si to teda užil bohato, občas dostalo hrdlo teda riadne zabrať. /videl v kine: 75%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 33,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 232,2 mil. (NIRO)
  • Beanův (Rowan Atkinson) oblíbený medvídek, kterého si v seriálu Mr. Bean (od r. 1990) bral na dovolenou, se ve filmu nevyskytuje. (imro)

Reklama

Reklama