Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

darwin 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné kanadské překvapení. Obsah raději nečtěte, je to blbost, Kadyho povolání i jeho možnosti jak se rozhodnout jsou úplně jiné. Celé je to takový příjemný filmek. Žádný mega projekt za miliony dolarů s hvězdnou sestavou jako Shyamalanova Vesnice. Herci jsou u nás vesměs neznámí, až na Jeremyho Sista a Freda Dursta :). Příběh sice předvídatelný, no a co?! Dá se také pojmout jako ostrá kritika konservatismu jako takového, i když neamerický konec se spíš přiklání na stranu Boha. :) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Mestečko Rockwell Falls. Populácia 436. Ak sa niekto narodí, niekto musí zomrieť! Prečo? Lebo si to v roku 1860 zaumienil nejaký debil, lebo keď malo vtedy mestečko 436 obyvateľov tak sa mu darilo najlepšie a tak by to malo ostať. Neviem či som iba ja taký idiot a zdá sa mi to kurevsky pritiahnuté ... Keby to ostalo v rovine mystery ako je začiatok alebo koniec tak to beriem, ale takto, sorry. Rockwell Falls - mestečko šialencov. Ale Fred Durst podal slušný výkon. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Krásná psychárna bez krve. Tenhle typ filmů mám rád. Máme festival.....:) Spoiler přesto si nemůžu pomoct ,ale několik věcí mě tam nepasovalo. A to proč Steva nenapadlo se zeptat hned na záčátku na co mají šerifa a dva policisty ,když tvrdí že tam je zločinost nula. A další na konci mě neseděl ten počet obyvatel Stev a Amanda ujeli tak že jich bylo 434 do toho zastřelil policajta partáka ,tak že 433, narodí se dvojčata 435 a přijíždí Frank kamarád Steva tak 436 a oni mají slavnost? Ty počty mě tam prostě nesedí. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděná zápletka, která zde není nijak rozvedena a ozvláštněna. Atmosféru má film celkem dobrou, městečko a všichni jeho obyvatelé jsou fakt creepy, ale celé se to jaksi táhne. Konec to taky nějak nevytrhl, dal se očekávat. Podtrženo sečteno, na jedno podívání to ujde, ale časem na to určitě zapomenu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oříšek pro pracovníky statistického úřadu, vysoce účinný Rohypnol pro diváka.. Nezlobte se na mě, ale než příště sledovat tuto nezáživně podanou šeď ze zapadákova, kde dávají lišky po lobotomii dobrou noc, tak to si raději osobně potřesu rukou se všemi těmi 436 bigotními blázny a do očí jim řeknu, že Ježíšek neexistuje.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama