Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

piserius 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekal od tohoto filmu pěknou blbost, takže jsem byl docela příjemně překvapen, když tomu zas tak moc nebylo. Film to je docela slušný. Hodně se mi líbil ten samotný nápad, který v tomto filmu figuruje. To že je to nekrvavý film je také pravda, ale zase ta atmosféra, která se ke konci příjemně rozvíjí je také velice uspokojivá. Akorát ten konec je trochu víc očekávatelný, ale to nic nemění na kvalitách tohoto snímku... ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Steve Kady z úradu pre spočítanie obyvateľstva sa vydáva do odľahlého malého mestečka, či skôr väčšej osady zistiť, prečo je tam už 100 rokov stále rovnaký stav obyvateľstva - 436. Nie originálne, avšak zaujímavé kanadské béčko. Zaujme slušná atmosféra, chytľavý príbeh a záver. Horšie je to so scenárom, kde zamrzia predovšetkým dobre načrtnuté a nerozvinuté vzťahy medzi niektorými postavami či nepochopiteľne lacné dialógy. No od 85 minutového filmu sa ťažko bude očakávať psychologická štúdia, však? Inak, veľmi obstojné, taký malý Wicker Man. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné kanadské překvapení. Obsah raději nečtěte, je to blbost, Kadyho povolání i jeho možnosti jak se rozhodnout jsou úplně jiné. Celé je to takový příjemný filmek. Žádný mega projekt za miliony dolarů s hvězdnou sestavou jako Shyamalanova Vesnice. Herci jsou u nás vesměs neznámí, až na Jeremyho Sista a Freda Dursta :). Příběh sice předvídatelný, no a co?! Dá se také pojmout jako ostrá kritika konservatismu jako takového, i když neamerický konec se spíš přiklání na stranu Boha. :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Krásná psychárna bez krve. Tenhle typ filmů mám rád. Máme festival.....:) Spoiler přesto si nemůžu pomoct ,ale několik věcí mě tam nepasovalo. A to proč Steva nenapadlo se zeptat hned na záčátku na co mají šerifa a dva policisty ,když tvrdí že tam je zločinost nula. A další na konci mě neseděl ten počet obyvatel Stev a Amanda ujeli tak že jich bylo 434 do toho zastřelil policajta partáka ,tak že 433, narodí se dvojčata 435 a přijíždí Frank kamarád Steva tak 436 a oni mají slavnost? Ty počty mě tam prostě nesedí. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Centrální myšlenka mi určitě přišla zajímavá. I tajemno se do filmu dostalo. A rozhodně si ho i po letech pamatuji. A to už je dost faktorů k tomu, abych Populaci vyzvedla nad průměr. A navíc, já mám tenhle žánr prostě fakt ráda. Ano, tempo se tu opravdu chvílemi ztrátí, konec - už ani nevím, jaký byl. Ale stejně myslím, že je 60% docela málo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama