Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Spock 

všechny recenze uživatele

Průměrný „horor“ se zajímavou zápletkou. Poklidné městečko Rockwell Falls je zdánlivě bez jakéhokoliv problému. Lidé jsou šťastní a spokojení, až na pár výjimek, ale ti jsou podle všech „nemocní“. Místní doktor je naštěstí dokáže „vyléčit“. Do městečka přijíždí nový člověk, federální vyšetřovatel Steve Kady, aby přepočítal místní obyvatelstvo a zjistil proč se jeho stav od konce devatenáctého století nezměnil. Postupně zjišťuje pravé poměry a stává se nakonec jejich obětí. Ze začátku jsem byl mile překvapen, postupně narůstaly otázky a nedostávalo se odpovědí. Vše korunovala „dobrovolná sebevražda“ ověšením na oslavě. Ve zbývající části filmu se však autorům nepodařilo udržet nastavenou laťku a s probíhajícím dějem klesala i kvalita snímku. Konec mi pak definitivně rozmetal dosavadní dojem. Pokud nemáte zrovna po ruce nic zajímavého, tak vás film určitě nezklame, ale nečekejte žádnou slávu, prostě jen další zástupce z dlouhé řady filmů, co neurazí. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau, musím uznat, že jsem byl celkově překvapen pointou a příběhem, nečekal jsem, že by mě to mohlo až tak bavit. Film není moc horor, spíše kvalitně odvyprávěný thriller, který nešetří skvělými postavami, dialogy a zvraty. Pokud se Vám líbí vidláci, divní lidi a mysteriózní místečka, je tento film právě pro Vás. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Hnus. Vážně hnus. Mně ta závěrečná pointa nepřipadá vtipná ani v nejmenším, proto jen 1 *. V ostatních ohledech celkem slušné, leč nemohu jinak... (btw: Fred Durst je IMHO lepší herec než zpěvák a rapper). A taky se nemůžu dopočítat: Mrtvý policista, mrtvý Kady, mrtvá dívka, tj. 433; dvojčata a nově příchozí Frank, tj. 436. Proč tedy pořádat další slavnost? Uniká mi něco? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka nápadu pointy v deji je film veľmi originálny. Čo je horšie a teda aj podstatnejšie, nápad je pomerne zle spracovaný, dovolím si tvrdiť, že s prepracovanejším scenárom to mohlo byť prekvapenie roka. Horrorové scény sú tu len ako doplnkový sortiment, ale samotnej thrillerovej časti veľmi napomáhajú. Počas celého trvania sa striedali pasáže, ktoré boli výborne vymyslené a dotiahnuté s tými úplne chabými a nedomyslenými. Dosť som bol zmätený z Freda Dursta a ešte stále neviem, čo si mám o ňom myslieť, ale to čo zahral tu, a to teda zahral, by som od neho nečakal a nepovedal by som nie ani ďalšiemu jeho hereckému výstupu. 65%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak sem čekal trochu víc. Téma neni nic novýho a proto zamrzí, že se MacLaren nepokusil o nějaký oživení, v podstatě to je celkem nuda, vzpomínám si jen na pár lehce napínavých scén, ale fakt jen lehce a bohužel na žádný originální smrti, ono tam vlastně ani moc mrtvol nebylo. Jediný kvůli čemu jsem aspoň trochu rád, že jsem to viděl, je pěknej konec, jinak kde nic tu nic ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama