Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo Rockwell Falls schváti,zpátky už nenavráti,česká múdrosť len trošku na inú tému-ktorá sa mi sem veľmi hodila.Tento film je na pol originálny.Už o prekliatych dedinách a mestách je veľa filmov ale o dedine,kde stále musí byt ten istí počet obyvateľov,tak to je podla mňa dosť originálne.Už s celkovou atmosférou to nebolo také aké som očakával.S atmosférou je to ako na hojdačke,niekedy parádne až mrazivá,inokedy tam kde by som ju očakával nie je žiadna.Lebo keď prídete do mesta,a za pár chvíľ vás všetci zdravia a následne vám chcú vnuknúť ich ideológiu,a zistite že keď nebudete s nimi tak skončíte zle,tak čo si vyberiete asi to isté čo hlavná postava,ktorej som od začiatku držal palce,aby ztadial vypadol bez ujmy na zdraví a skoro sa tak aj stalo,ale len skoro. Aj z hereckého obsadenia vyzdvihnem hlavne J.Sista,ktorý ma presvedčil o hereckej kvalite. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak sem čekal trochu víc. Téma neni nic novýho a proto zamrzí, že se MacLaren nepokusil o nějaký oživení, v podstatě to je celkem nuda, vzpomínám si jen na pár lehce napínavých scén, ale fakt jen lehce a bohužel na žádný originální smrti, ono tam vlastně ani moc mrtvol nebylo. Jediný kvůli čemu jsem aspoň trochu rád, že jsem to viděl, je pěknej konec, jinak kde nic tu nic ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Někdo přemýšlel o mixu Stepfordských paniček a Doktora Hollywooda. Tvůrci se místy pokouší o zrychlování scén a mystično, ale atmosféru to zoufale postrádá. Navíc je to plné kiksů. Copak tam lidé neumírají na nemoci, neodcházejí bojovat do války a tak? A proč vlastně přibírají nového člověka a nechtějí se ho spíš co nejrychleji zbavit? S počty mám stejný problém jako Cariada a klima777. Ale třeba přibrali řidiče toho kamionu... Obstálo by to možná jako epizoda Krajních mezí, na samostatnej film je to slabý. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět, bohužel ne zcela využitý a dotažený. To, že hlavní motiv nedává moc smysl, nemusí být v tomto případě nutně chyba. Obyvatelé městečka Rockwell Falls jsou rozhodně podivínská sebranka s vlastními zákony a pravidly. A proč je jejich počet po dlouhá desetiletí právě 436 ? Na to se podívejte sami. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Krásná psychárna bez krve. Tenhle typ filmů mám rád. Máme festival.....:) Spoiler přesto si nemůžu pomoct ,ale několik věcí mě tam nepasovalo. A to proč Steva nenapadlo se zeptat hned na záčátku na co mají šerifa a dva policisty ,když tvrdí že tam je zločinost nula. A další na konci mě neseděl ten počet obyvatel Stev a Amanda ujeli tak že jich bylo 434 do toho zastřelil policajta partáka ,tak že 433, narodí se dvojčata 435 a přijíždí Frank kamarád Steva tak 436 a oni mají slavnost? Ty počty mě tam prostě nesedí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama