Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oříšek pro pracovníky statistického úřadu, vysoce účinný Rohypnol pro diváka.. Nezlobte se na mě, ale než příště sledovat tuto nezáživně podanou šeď ze zapadákova, kde dávají lišky po lobotomii dobrou noc, tak to si raději osobně potřesu rukou se všemi těmi 436 bigotními blázny a do očí jim řeknu, že Ježíšek neexistuje.. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Takhle to má fungovat! Sice je téměř od začátku jasné, kam film směřuje, ale i přesto mě moc bavilo to sledovat. Krom toho, že Sisto byl naprosto super, hodně mile mě překvapil herecký výkon Freda Dursta. Zápletka byla úžasná, opravdu mě nadchla, stejně tak kouzelné městečko, z něhož malebnost jen čišela... Vesničané byli nádherně zfanatizovaní, škoda jen, že si nemůžu vzpomenout, kde přesně jsem ty šílené plesající lidi viděla. Všemi zmiňovaný koneec - dokonalý. Moc se mi to líbilo... Víc takových béček a víc Sista. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Cely film je stavany na pociet "nieco tu fakt nieje v poriadku,ale hlavny hrdina(uradik) to urcite rozluskne".Na to ze tam niesu ziadne vacsie krvave sceny a takmer cey film sa odohrava za jasneho denneho svetla ma tento filmik dost slucnu atmosferu a aj herci hraju nad moznosti kanadskeho becka.... Koniec sa sice dal cakat ale dobre ukoncil dej filmu.. Celkovo je to na 3 a pol..ale kedze vydarenych kanadskych b-ciek nieje nejako vela....tak sa priklonim k 4*. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Podařený thriller s mírnými prvky hororu, který si na nic nehraje a jenž staví na atmosféře a postupném odkrývání tajemství. A po odkrytí indicií samozřejmě přechází do napětí díky snaze hlavního hrdiny uniknout "prokletí". --- Pokud pojedete kolem městečka Rockwell Falls, bacha na ně, raději otočit, plyn a pila pryč. Kdybyste to totiž nevěděli, kdo tu uvízne, musí žít spokojený a klidný venkovský život a dodržovat náboženské pravidlo o pevném stavu počtu obyvatel. Pokud se vám to nelíbí, můžete protestovat, zkoušet utéct, ale to je asi tak vše, co lze zkusit, než vás čapnou. DVD: Jako bonus trailery na osm jiných filmů a alternativní – optimističtější – konec (4:26) – bez titulků. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno