Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oříšek pro pracovníky statistického úřadu, vysoce účinný Rohypnol pro diváka.. Nezlobte se na mě, ale než příště sledovat tuto nezáživně podanou šeď ze zapadákova, kde dávají lišky po lobotomii dobrou noc, tak to si raději osobně potřesu rukou se všemi těmi 436 bigotními blázny a do očí jim řeknu, že Ježíšek neexistuje.. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Steve Kady z úradu pre spočítanie obyvateľstva sa vydáva do odľahlého malého mestečka, či skôr väčšej osady zistiť, prečo je tam už 100 rokov stále rovnaký stav obyvateľstva - 436. Nie originálne, avšak zaujímavé kanadské béčko. Zaujme slušná atmosféra, chytľavý príbeh a záver. Horšie je to so scenárom, kde zamrzia predovšetkým dobre načrtnuté a nerozvinuté vzťahy medzi niektorými postavami či nepochopiteľne lacné dialógy. No od 85 minutového filmu sa ťažko bude očakávať psychologická štúdia, však? Inak, veľmi obstojné, taký malý Wicker Man. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět, bohužel ne zcela využitý a dotažený. To, že hlavní motiv nedává moc smysl, nemusí být v tomto případě nutně chyba. Obyvatelé městečka Rockwell Falls jsou rozhodně podivínská sebranka s vlastními zákony a pravidly. A proč je jejich počet po dlouhá desetiletí právě 436 ? Na to se podívejte sami. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Popravde, čakal som, že žánrové zaradenie bude asi v poradí mysteriózny/drama/thriller a miesto toho tu čítam horor a thriler... Horor to nie je ani omylom, i keď o desivú atmosféru je postarané. Malé mestečko, v ktorom vládne vyššia moc nad životom obyvateľov a návštevníkov je geniálna myšlienka na filmové spracovanie a pozorovať, ako sa vydesení mešťania snažia do bodky dodržiavať nemenný populačný limit, je veľmi zaujímavé. Niektoré postavy sú vynikajúco napísané a zahrané, najmä sympatický zástupca šerifa. Veľmi dobre. P.S.: Prvá polhodina bola pomerne zúfalá a niektoré zábery pôsobili až príliš lacne, ale našťastie takých bolo naozaj málo. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Hnus. Vážně hnus. Mně ta závěrečná pointa nepřipadá vtipná ani v nejmenším, proto jen 1 *. V ostatních ohledech celkem slušné, leč nemohu jinak... (btw: Fred Durst je IMHO lepší herec než zpěvák a rapper). A taky se nemůžu dopočítat: Mrtvý policista, mrtvý Kady, mrtvá dívka, tj. 433; dvojčata a nově příchozí Frank, tj. 436. Proč tedy pořádat další slavnost? Uniká mi něco? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama