Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 15 (1986) (série)


Kluk (S15E34)

(epizoda)

Obsahy(1)

Mladá novomanželka Eva je zvyklá od svých rodičů dostávat finanční příspěvek, což jí má její muž za zlé. Poté, co Eva oznámí svému muži, že čeká dítě, dozvědí se, že i její matka bude mít dítě. Eva je z toho zoufalá, neboť už nebude jedináček a nebude od rodičů dostávat peníze. Když manžel udělá pokus, aby zjistil, zda ještě od rodičů peníze vezme, Eva ve zkoušce obstojí - peníze sice vezme, ale dá rodičům pak ještě víc. O Vánocích jsou matka i dcera v porodnici - narodí se kluk a šťastní otcové se radují, i když nevědí, komu z nich se vlastně narodil. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostávat od rodičů v dospělosti peníze, když navíc bydlí sama s manželem mi připadá nanejvýš trapné. Dívka se pak ještě chová jako rozmazlené dítě a ne jako dospělá. Ještě, že obstála ve zkoušce a napravila se. Nejvíc mi ale přišlo zábavné, jak chlapi nevěděli, komu se dítě narodilo. Ale slavit mohli i tak a nakonec vlastně dvakrát. Vcelku příjemná povídka. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka a téma zajímavé, povídka celkem vtipná. Co mi vadilo, je nesourodost herců co se schopností a výkonů týče. Vedle fantastických a přirozených herců Jany Štěpánkové a Jana Hartla, kteří jsou schopni rozehrát herecký koncert i na úplně malém televizním dvorečku, stojí slabá až podprůměrná Kateřina Vinická, na které má ale celý příběh stát. A já jí to, co se pokouší hrát, prostě nevěřím. Stejně jako Vladimíru Brabcovi, když v závěru hystericky tančí a poskakuje a blahořečí všem soudruhům doktorům. Škoda, režisér Dudek měl na herecké obsazení většinou štěstí, otázkou je, co v dané době mohl a musel. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářský příběh, který vypráví o tom, co se stane, když vítr strhne vedení, nefunguje televize a místo minerálky se pije víno. Hrozná kravina, ale díky tomuhle příběhu aspoň vím, že Maďaři byli vždycky vynikající na okurky, Němci na kyselý rybičky a Bulhaři na nakládanou zeleninu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama