Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všechno nebo nic

  • USA Bring It On: All or Nothing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Lipi21 

všechny recenze uživatele

42% REŽIE: ** KAMERA: ** SCÉNÁŘ: * (banální, ploché, po 5 minutách znáte budoucí zápletku i její rozuzlení... komedie pro teenagery...) HERCI: *** (především za půvabnou Hayden Panettiere a všechny ostatní slečinky v miniaturních šatičkách, taky uznání za akrobatické a sportovní výkony, minus za úchylnost hlavního hrdiny) HUDBA: ** ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale mne sa to páčilo. Nechápem prečo, ale je to tak. Boli tam dobré hlody, naozaj som sa zasmial. Síce som to chcel po pár minútach vypnúť, ale neľutujem, že som to dopozeral až do konca. pekné herečky som si až tak nevšímal, skôr ma zaujalo priateľstvo, charakter, citové vydieranie dievčaťa chalanom. Takže som tam toho našiel viac. Príbeh dosť kopíruje jednotku, až na pár odtieňov, ale zasmial som sa viac. Takže dávam *** Na jedno pozretie mi to však stačí. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Děj? Poselství? Převrat v dějinách filmu? Nikdo rozumný snad u takovýchle filmů nic z toho nehledá, a pokud ano, tak ....Humor? Ano, ten by našel. Očekávatelný, ale přesto fungující. Ať už rivalita mezi hlavními hrdinkami, ztrapnění jednoho z hrdinů (a že mu to člověk přeje od začátku), průchod bezpečnostním rámem ... Nezačala jsem senilnět, nehodnotím ani tak šokující děj, mimořádně vypointovanou zápletku a nečekané rozuzlení, jako sportovní výkony roztleskávaček (a roztleskávačů) a hodnotím vysoko, protože mě tahle disciplína tak, jak byla podaná v tomhle filmu, velmi překvapila. Nebudu si o roztleskávačkách zjišťovat nic dalšího, nebudu pátrat po pravidlech jejich soutěží, ale ty gymnastické a taneční výkony, co jsou předvedeny v tomhle filmu, jsou naprosto luxusní. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Ta nejtuctovější teen historka jakou se jen unavený hollywoodský scénárista třetí cenové skupiny mohl pokusit recyklovat prázdnou šablonu dávno zcela vytěženého motivu. Pár mouder do dívčích deníčků, několik typických krásek pohybujících se výkonem a pojetím svých postav na hranici parodie, poněkud chudě obsazená soutěž, a občas slušný spartakiádní prvek v poněkud chaoticky snímaných scénách jednotlivých vystopení. Zkrátka nic nezbytně nutného k vidění. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Trošku naivní a kýčovitý snímek o rozstleskávačkách, ale i tak se mi celkem líbil. Není to sice ani tak komedie, jako spíš jen film o holkách, které chtějí vyhrát v jedné soutěži, postavy tu jsou opět jen bílé a černé, hlavní hrdina projde procitnutím, no prostě bla, bla, bla, však byste to vymysleli takhle dál sámi, zde bych snad jen zdůraznil ten fakt, že i na takovéhle filmy se dá občas úplně v pohodě koukat. Nesmí jich být samozřejmě moc. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Danielle Savre a mladší sestra Beyoncé Knowles Solange Knowles, které ve snímku tvárnily roztleskávačky, přispěly k soundtracku svými skladbami. (zajda404)
  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Marcy Rylan (Winnie) obě ztvárnily Lizzie Spaulding v nejstarší telenovele CBS The Guiding Light. (HappySmile)

Reklama

Reklama