Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdu ujetá komedie, nebo spíše parodie o svátku piva a jeho tradicích. Místama opravdu dobrý, že jsem se i smál, ale bohužel jsou tam některé scény tak tupé a ke všmu úplkně přehnané, že to celé ve finále dopadlo na průměr! Jinak příběh jednoduchej, dva bráchové na návštěvě u babičky potkají bratrance přes kterého se zůčastí pivové akce, která je nadchne a po sestavení týmu se zůčastní tajné olympiády ve zdolání nejvíce piva! ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je pravý, nefalšovaný "pleasure-guilty" film! No, bude tomu tak. Film o chlastání hektolitrů piva, následném říhání a chcaní, popořen říznými hláškami situován do Německa, kde typický Němec nosí kšandy a místo huby má kulomet na ostrá slova, který se maže Bratwurstem. Tak jo. Blbé, až je to dobré. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zvláštní komedie z prostředí piva a pivařů. Dva bratři, jejichž rodina pochází původem z Německa, chtějí dostát rodinné tradici a odvezou dědův popel do Německa. Tady se ale dozví, že jejich vzdálení příbuzní je nenávidí kvůli tomu, že jejich děda ukradl svému bratrovi recept na jedinečné pivo. Navíc kluci dostanou na frak i v pití piva na čas, a tak se vrací do Ameriky zcela frustrováni. Rozhodnou se však jen tak se nevzdat a sestaví pětičlenný pivní tým, se kterým hodlají rok trénovat, aby to těm "náckům" nandali. Komedie je to docela vtipná a dost zajímavá. Tedy alespoň já jsem se bavil a některé scénky a vtípky tam byly perfektní. Prostě na odreagování je to super záležitost, která sice vyloženě nepřekvapí, ale ani nezklame. Postavy jsou zde perfektně propracované a herci se s nimi perfektně ztotožnili. Pokud u tohoto filmu něco zamrzí, tak je to absence České republiky v soutěžním klání na pivních hrách. Češi mají největší spotřebu piva na světě v přepočtu na počet obyvatel, a tento fakt by tvůrci neměli ignorovat. Bohužel ho ignorovali, a tak to trochu zamrzí. Ale to je jen detail. Celkově jsem byl tedy jako divák spokojený, dostal jsem od této komedie přesně to, co jsem očekával, totiž porci zábavy a humoru. Takže uděluji tři hvězdičky. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Amíci nám opět předvedli, že dokáží natáčet ty nejstupidnější a nejnechutnější komedie na celém světě. Beerfest je film, který by se měl promítat v hospodách. Mezi uslintanými štamgasty by nepochybně sklidil větší úspěch než kdekoliv jinde. Takže jedna hvězda za to pivo.. :-) Jinak je to bohužel jasný odpad :-( ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Broken Lizardi si mě získali už před několika lety skvělou komedií Superpoldové. A tohle byla snad ještě větší prdel. Jasně, že je to naprostá hovadina, ale když si v pátek večer přitáhnu domu igelitku plnou lahváčů, tak opravdu nemam náladu na sledování nějakýho intelektuálního veledíla. Prostě jsem se chtěl zasmát a to mi tenhle film splnil s přehledem. S lahváčem v ruce (a další zásobou v lednici) pod 5 hvězdiček jít nemůžu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama