Neohlížej se

Neobzeraj sa späť

Komedie / Drama / Romantický

USA, 1998, 93 min

Edward Burns

Těžko říct, zda Jon Bon Jovi potěšil svoje fanoušky účastí v tomto filmu, kde hraje k uzoufání nudného chlapa v nudném městě, kde jeden den je jako druhý - ráno do háku, večer pivo, karty a kámoši, snoubenka, která se nechce vdávat, protože muž jejích snů jí kdysi opustil a Jon není ta správná záplata. Měla jsem pocit, že Edward Burns (si ještě k režii urval roli lamače srdcí) by si rád střihnul film á la Mike Nichols, ale myslím, že se přecenil. Udělat totiž film o obyčejných lidech a jejich frustracích ve městě, kde chcípl pes, aby zároveň s tím nechcípl i film, není až taková brnkačka. Přesto, za poměrně přitažlivé obsazení a za tu dojemnou snahu, za 3*.(16.11.2005)

Rozpočet $5miliónovTržby USA $222,099Tržby Celosvetovo $-(30.12.2009)

Ono v podstatě na tomto filmu není nic vyloženě špatného, bohužel pro něj je však zpracován velmi průměrně, nezajímavě a pro leckoho také značně nudně. Ve mně ovšem žádnou horoucí nelibost nevyvolal - Burns se snažil vykreslit příbeh a atmosféru městečka, kde se neděje zhola nic, což se mu ostatně za pomocí pěkných záběrů a příjemného soundtracku povedlo, nicméně samotné toto téma (potažmo takováto jeho podoba) je natolik divácky neatraktivní, že samo o sobě zazdívá jakýkoliv potencionální úspěch. A je to škoda, protože mně osobně se vstupní idea tohoto snímku líbila.(24.3.2012)

• Rhed

Tohle jsem kdysi viděl na ORF. Jon Bon Jovi v přímořském městečku, kde věčně prší. Převážná část filmu pozůstává z nekonečných dialogů v místní hospodě. Přesto bych to jako čirou ztrátu času neviděl, jedenkrát můžete film shlédnout.(13.11.2009)

• Ellise

Nebavilo mě to. Uznávám, že mi tento film sloužil spíše jako kulisa, ale i to mi stačilo abych pochopila děj. Ženská, které je přes třicet je znuděná svým životem, který by jí jistě mnohé záviděly, a tak hledá způsob, jak být šťastná a nestát se domácí paničkou. Nuda, kecy... Na to abych sledovala film o krizi středního věku (Lauren Holly nevypadá ale vůbec staře) mám ještě dost času.(5.11.2011)

Průměrný, možná zbytečně příliš nezajímavý film.(15.8.2009)

• Lencha

Nuda nuda nuda nuda...a nic než nuda:-((((((15.8.2009)

• waits

Nezajímavá Claudia se rozhoduje mezi nudným Michaelem a nesympatickým Charliem. Je pak s podivem, že i můj komentář je nudný a nezajímavý (dokonce ještě víc než obvykle)?(31.7.2011)

• rudelino

předvídatelné, nic nového, slabý průměr(11.7.2008)