foto

Connie Britton

  • nar. 6.3.1967 (49 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Connie se narodila 6. března 1967 v Bostonu, Massachusetts a její pravé jméno je Constance Womack. Její otec byl fyzik. Když jí bylo sedm, tak se přestěhovala do Lynchburgu ve Virginii. Poté co absolvovala v roce 1989, se přestěhovala do New Yorku. Jméno Britton, po svém bývalém manželovi, používá jako umělecké jméno.

Connie se ráda věnuje dobrovolnictví, ale také józe a pěší turistice. Studovala čínštinu v Pekingu a specializovala se na asijská studia na Dartmouth College. Dřív měla za spolubydlící Lauren Graham. V roce 2008 se stala veganem.

Zahrála si velkou roli v seriálu VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI, kde hrála Nikki Faber. Objevila se i v seriálu 24 HODIN, kde si zahrála hospodyni a přítelkyni Jacka Bauera. Zahrála si i v hororu THE LAST WINTER.

Podařila se jí jedna zvláštnost, v roce 2004 si zahrála ve filmu SVĚTLA PÁTEČNÍ NOCI, kde si zahrála manželku hlavního trenéra. O dva roky později přišla nabídka na stejnou roli ve stejnojmenném seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS.

V roce 2010 si zahrála malou roličku ve filmu NOČNÍ MŮRA V ELM STREET. V hororovém prostředí se jí asi líbí, protože v roce 2011 začala natáčet AMERICAN HORROR STORY.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2017 By Virtue Fall
2016 American Crime Story (TV seriál)
100% Not Guilty (S01E04)
From the Ashes of Tragedy (S01E01)
2015 American Ultra
Já, Earl a holka na umření
2014 Co by kdyby
2013 Když andělé zpívají
The To Do List
2012 Fitzgerald Family Christmas, The
Hledám přítele pro konec světa
Nashville (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Afterbirth (S01E12)
Birth (S01E11)
Smoldering Children (S01E10)
Spooky Little Girl (S01E09)
Rubber Man (S01E08)
další epizody
Conception
2010 Noční můra v Elm Street
2009 Ženy v nesnázích
2006 Last Winter, The
Lather Effect, The
Světla páteční noci (TV seriál)
Three Days in Dublin
2005 Life Coach, The
Special Ed
2004 Looking for Kitty
Světla páteční noci
2003 Lost at Home (TV seriál)
2001 Fighting Fitzgeralds, The (TV seriál)
Child Star: The Shirley Temple Story (TV film)
Next Big Thing, The
Pekelná kuchyně
24 hodin (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
1998 Neohlížej se
1996 Úniková klauzule (TV film)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Brothers McMullen, The

TV pořady

2015 Late Late Show with James Corden, The (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
2013 Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
65. Emmy Awards (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace