Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prdící želva? Pamela, jak se rve do šatů panenky Barbie? Ano, to vše je k vidění jen a pouze v Blonďaté a blonďatější. Že v tom hraje prsatá Pamela bych ještě pochopila, ale že i Denise... Stupidní zápletka s blbýma fórama a špatnýma hereckýma výkonama. Na druhou stranu existují ještě mnohem větší filmové hnoje. ()

skaann 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie o dvou hezkých hloupých blondýnkách, které mají víc štěstí než rozumu. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla, i když je pravda, že znovu už ho vidět nemusím. Navíc musim ocenit, že film si na nic nehraje, prostě to měla být komedie o hloupých blondýnkách a ta to taky je. ()

Reklama

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Kvôli denis richard som ochotný dať tomuto monštru 1 hviezdu. Ale ináč taký silný odpad nerobil ani ED WOOD JR. Toľko úplne nevtipných scénok ktoré mali byť akože vtipne vás donúti tento film vypnúť určite skôr, ako je jeho dĺžka. OTRAS a trapas. Od škaredej skrachovanej Pamely s obrími prsiami by som to čakal, ale od Richards nie. Prachy sú prachy :) Fakt nechápem ako im mohli takto medzi prsty utiecť maliny :)) UPOZORNENIE : po dopozeraní hrozí degradácia svojej osobnosti :)) ()

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipy o blondínach sú vtipné. Dokonca sa na mnohých i zasmejem. No povedzme si narovinu - vtipy, ktoré si prečítame, nám nemusia prísť vtipné, keď ich vidíme. Zle mi prišlo už pri pohľade na umelý zjav a neherectvo Pamely Anderson, no jej drahá kolegyňa na tom nie je oveľa lepšie. Zo všetkých pokusov o vtip, ktoré tu boli, vyznelo vtipne iba zopár. Akoby sa scenárista za každú cenu snažil nasilu napchať čo najviac vtipov na najmenšiu plochu. Inými slovami, tak trápny, nevtipný, umelý a neoriginálny film sa tak často nevidí. Dokonca i Kameňák predčil. 3% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že je to totální blbost, ale podle mě to tak tvůrci zamýšleli. Je to až v podstatě parodie a podle mě docela povedená. Občas jsem se vážně zasmál. Herecké výkony Pamely Anderson a Denise Richards nejsou bohužel zrovna nic moc, Denise je aspoň krásná, Pamela dle mého spíš odporná. No ale nevylučuju, že bych se na to ještě někdy podíval, tak za rok, za dva...:-D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)

Reklama

Reklama