Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Sním či bdím? Pro jakou věkovou skupinu je tohle určeno? U tohohle se snad může pobavit jen parta na mol ožralých kluků nebo fakt nevím... Ta Pamela asi fakt nemá rozum, že se hrne do takovýchto filmů. Dost mi to připomnělo podobnou hrůzu s Paris Hilton Kráska a ošklivka. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem zjistit, co je pravdy na vtipech o blbých blondýnách. Blondýny jsou obvykle něžné a sladké už od pohledu, a tak většina chlapů měkne, objeví skryté ochranitelské emoce a totálně zblbnou. Naproti tomu brunety musejí makat až se z nich kouří, protože vypadají jako mrchy a nezapřou v sobě kus chlapa. No ale holkám to stejně slušelo a Pamela je kus i ve 40! ()

Reklama

zla.ovce odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesných 95 minut, které nemohlo zachránit ani bujné poprsí Pamely Anderson, které v tomto filmu vidíte na každém kroku. To je taky to jediné, co si divák po zhlédnutí zapamatuje. Herecké výkony jsou mizerné, stejně jako děj a navíc musí divák protrpět i ubohé snahy Anderson o taneční kreace. Zajímalo by mě, jak může někdo sehnat peníze na takový brak! ()

skaann 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie o dvou hezkých hloupých blondýnkách, které mají víc štěstí než rozumu. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla, i když je pravda, že znovu už ho vidět nemusím. Navíc musim ocenit, že film si na nic nehraje, prostě to měla být komedie o hloupých blondýnkách a ta to taky je. ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Tak emociálne silný a dojímavý príbeh o sebairónii a sebaskaze, zo syndrómu blond faces a ďaľších primárných atribútov som ešte nevidel. Pamela zahrala svoju životnú rolu , ako v tej reklame na značkové jogurty "Clence" , v ktorých dokonale svojou mimikou a profesionálným herectvom skryla svoju hrudníkovú slabosť a ukázala, že je predsa len niekto a niečo. Podobnosť s herectvom Marlene Dietrich nie je vôbec nähodná , práveže naopak. Nielen blond krásné vlásky, ale výnimočný teatrálný výkon podobný ako v Modrom anjeli, mi nedovolil spustiť oči z obrazovky. Neskutočná filmová extáza a herecké šialenstvo tejto , povedzme si pravdu Veľkolepej divy nech trvá na veky a nikdy inak. Dohovoril som. HOWGH !!! Odchádzam na psychiatrické liečenie. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)
  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama