Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...Bacha SPOILER JAKO PRASE!!! Ze začátku to ušlo, ovšem jakmile se začne hlavní postava poflakovat po katakombách, nastává dlouhá nezáživná nuda. A to i přesto, že herečka je přímo nádherná, inteligentní a velmi sympatická, což se u podobných filmů stává málokdy. Je to hlavně scénaristovou impotencí a neschopností vymyslet do té vaty něco, aby to byla místo nudy jízda. Navíc ta spousta nelogičností, jako např. že hromada technařů pronikne nepozorována do podzemí, nanosí si tam spoustu blbostí a dělá "tajný" mejdan s hlučností jako koncert Roling stones. Za další, když už je tam konečně to speciální komando vyčmuchá, nechá tam ležet na zemi holku, všechno pozavírá a nenechá tam nikde široko daleko jedinou hlídku? Poté co se jim tam do podzemí rozprchne nejmíň 300 lidí? No a ten konec...jo - dyk to byla všechno jenom vobyčejná prdel...ne...segra? Ty se nesměješ? Fakt? No...asi bych je zabil taky... Jinak celkově - velmi nepříjemný film. Poslední a největší nelogičnost - no schválně - vy byste do takovýho zkurvenýho děsivýho podzemí lezli na nějakej debilní mejdan? Já ani za pivo! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád klaustrofobické horory - ľudia kdesi zatvorení, najlepšie v nejakej banskej šachte či jaskyni a tam ich naháňa bubák. To je také moje guilty pleasure. No tu nie je ani normálny bubák, ani napätie, len hysterická vystrašená hlavná postava a vreštiaca muzika. Dejová linka bola tiež len taký blábol o ničom. No proste hnus a zabitý čas. 20/100 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezdá se to, ale je to docela masakr, ačkoliv jsem to vůbec, ale vůbec nečekal. Katakomby nejsou obyčejným tupým horrorem, který divákovi naservíruje plno krve a trapný příběh. Tento je relativně jiný i když i toto obsahuje. Po celou dobu jsem si řikal, že je to běžný horror, kterých potkám stovky, ale docela důrazně mě dokázal uzemnit koncem, který jsem naprosto vůbec nečekal, přesto, že se celou dobu film váže v duchu temnoty, která přikrášluje atmosféře vizáž, má beztak něco do sebe a to se mi u takovýchto filmů často nestává. Dalším plusem je rozhodně muzika, kterou z většiny případů zahrnuje breakbeatový král Hybrid a důrazně rozproudí krev v žilách při pohledu na černotu, která prakticky celým filmem prochází, až do samotného konce. Čekal jsem kravinu, dostal jsem kravinu, jenže s tak překvapivým koncem, že jsem ještě dlouho po tom nevěděl čí vlastně jsem. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nudné, všetko dobré žmíkané a používané stále dokola, takže sa to minulo účinku a vytvoril sa z toho neprehľadný, predvídateľný, chaotický a nudný blábol. Dobrý bol jedine soundtrack, ale aj to je dosť subjektívne vnímaná veličina, ktorá film určite nezachráni. Film mal jednoznačne potenciál, ale nevyužil ho. 25% ()

Kleopatr 

všechny recenze uživatele

Za nepříliš nápaditým názvem se skrývá celkem atmosférický horor(?), připomínající mi zpočátku jeskynní Pád do tmy (2005). Film čerpá hlavně ze stísněného prostoru katakomb Paříže a z hereckého výkonu Shannyn Sossamon, nechtěl bych být na jejím místě. Zápletka je jednoduchá jako v mnoha jiných hororech s nečekaným závěrem. Líbila se mi kamera i zvuky a hudba. Ale moc okamžiků ke strachu ve filmu nebylo, chvílemi nuda... 69% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)

Reklama

Reklama