Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

juta 

všechny recenze uživatele

Teď už to vidím. Shannyn Sossamon se uvrtala do velmi špatného filmu, který je totálně o ničem, na palici a s neuvěřitelně brutálním koncem, který zesere i špetku "dobrého" co snímku ještě zbylo. Tohle bylo opravdu hrozný a český dabing s neustále ječící Shannyn vám dokáže velmi rychle a snadno rozbolet hlavu. ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Nedala jsem se odradit zdejším nepříznivým hodnocením a jednou večer, znavená prvním dnem nového semestru, jsem ulehla se svým drahouškem (rozuměj pécé:-)) do postele a pustila si Katakomby. Za okny tma, já sama v pokoji a k tomu Shannyn Sossamon zoufale pobíhající tím temným bludištěm plným mrtvých duší... Nevím, jestli jsem vychytala zrovna správnou chvíli nebo se mi momentálně někam zatoulal zdravý rozum, ale film byl pro mě nečekaným zážitkem - snad pětkrát jsem byla v pokušení zmáčknout stopku, ale nikoliv pro to, že by byl film tak nesnesitelný, ale prostě proto, že jsem byla pěkně vynervovaná:-)) Tak nevím... Možná po druhém zhlédnutí změním názor, dneska ale dávám čtyři stars. ()

Reklama

kerkulka 

všechny recenze uživatele

teda, takhle jsem se dlouho u hororu nezasmála :D většinu filmu tam jenom šílená ženská běhá tmou a ječí. Ona to po chvilce začne být docela otrava a nezbyde, než si z toho střílet. I když - ano, pár věcí mě lehce "dostalo", jenže já jsem silný strašpytel, že bych se lekla i "zajíčka na louce":) ... Nicméně, dost mě překvapil konec, za ten (a za pink) dávám jednu hvězdu, ale víckrát ať už mi to nikdo nepouští... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události ? Hmmm.. Mě ten horor ani nebavil. Důvod proč jsem ho chtěl vidět byl ten, že tam hraje moje oblíbenkyně P!nk, ale film jako takový mě docela zklamal. Takový katakomby jsou pro horor jak ztvořený, ale to zpracování se mi nelíbilo. I přesto si myslím, že P!nk by mohla hrát ve filmech více, já myslím, že by jí to šlo. Každopádně tohle vidím na 2*.. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem originální, co se týče prostředí katakomb, ale jinak co se týče děje tak otřepaný, konec sice děj dostane úplně někam jinam, závěrečné vyústění a tudíž i pointa je docela nepředvídatelná, ale zároveň i dost ujetá, moc jsem ji tedy nevěřil, navíc hodina předtím je i nudná, většinou sem koukal na tmu a poslouchal šílenej řev hlavní představitelky. Dal bych i více, ale není zaco, jedna hvězda za originální prostředí katakomb a snad za hudbu a druhá je za tu pointu, ale víc dát nemůžu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama