Reklama

Reklama

Iluze lásky

Trailer

Obsahy(1)

Největší kouzelnická legenda. Harry Houdini. Konkrétně jeho turné po Velké Británii v roce 1926. V té době se totiž světoznámý kouzelník seznámil se ženou jménem Mary McGregor (Catherine Zeta-Jones) a na první pohled se do ní zamiloval. Netušil však, že jeho čerstvá láska není úplně tím, čím se zdá být. Ve skutečnosti je to podvodnice, která chce Houdiniho (Guy Pearce) podvést a využít k tomu při jedné z kouzelnických seancí „ducha“ jeho matky. Bude se čarovat, podvádět i milovat. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

jony5

jony5 (hodnocení, recenze)

V org.ang. zneni pocut Skotsky slovnik, slovicka ako oot alebo wee girl, for a wee short while.. a dalsie. Colovek niekedy nevie o co prichadza ak pozera filmy z dabingom:)

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

Catherine tam vypadala divne,uz se podle me na ni dost podepisuje to,jak starne.Ale mala hrdinka to aspon trosku zachranila

marcel10sk

marcel10sk (hodnocení, recenze)

na imbd je uz na tom pociatocna recenzia a z netu som o tom cital len same superlativa, uvidime kazdopadne Guy Pearce je u mna pan herec po tom co som videl memento.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

..no nevypada to zle.. ale nechapu proc radsi nenatoci neco poradnyho o Harry Houdinim, prece jen by si to uz zaslouzil..

Reklama

Reklama