Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 4 (2010) (série)


Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)

(epizoda)
  • Česko Reynholm vers. Reynholmová (více)

Obsahy(1)

Douglasova minulost skrývá nejedno temné tajemství a jako taková by měla raději i nadále zůstat skryta. Život se ale neřídí našimi přáními, a tak do Douglasovy pracovny jednoho dne vstoupí jeho žena Viktorie, která před lety za záhadných okolností zmizela při mytí auta. Prvotní okouzlení vynalézavými erotickými praktikami však brzy pomine a šéf podniku se chce dát rozvést. Suma, kterou Viktorie požaduje, ohrožuje samotnou existenci Reynholm Industries a vše směřuje k nesmiřitelné právnické bitvě před soudem. Jenže Douglas si vzal do hlavy, že se bude hájit sám, a tak budou muset jeho věrní zaměstnanci, budoucí i minulí, zmobilizovat všechny síly, aby firmu a potažmo celý seriál zachránili před krachem. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finále už bylo úplně mimo mísu. Roy a Moss v závěrečné epizodě seriálu prakticky neexistovali, což byl extrémně podivný vývoj. Rozloučení se seriálem The IT Crowd proběhlo u soudu, IT oddělení se vlastně netýkalo a mně to tedy připadalo velice zvláštní. Pokud někdo zůstal svůj, byl to Douglas Reynholm, který mě bavil, ale epizoda jako celek příliš nefungovala a vypadala, jako by ji vystřihli z jiného seriálu. / Poučení: Na ten Female Star Trek bych se rád dodíval:-) ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vyloženě špatné to finále nebylo, opět jsem se párkrát zasmál, ale celý ten nápad mohl být líp využitý a napsaný. Tahle je to prostě příjemný, neurážející průměr. Ale pořád je to jenom průměr a ve srovnání s ostatními díly Ajťáků je to určitě jedna z těch slabších epizod. A stejně se o tu nejvtipnější scénu se zde postaral Noel Fielding. Nebýt jeho, tak je ta epizoda ještě o něco slabší. 3* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Porno, které je puštěno u soudu, paroduje seriál Star Trek (od r. 1966). (Duoscop)
  • V epizodě je narážka na Adolfa Hitlera. (Zix.)

Reklama

Reklama