Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všichni policisté z Miami dostanou za úkol najít Freeba, který čelí obvinění ze smrti mladšího bratra okresního prokurátora Miguela Prada. Dexter a Rita pomalu dospívají k zásadnímu rozhodnutí ohledně jejich rodiny. (HBO Europe)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to ma poser, tak takýto záverečný zvrat som vážne nečakal a cynizmus a čierny humor je opäť v plnej paráde späť. A Dexterove teátra nemajú chybu. Sestričke to až priveľmi rýchlo myslí a Dexterova snaha byť o krok vpred je fakt na hrane. Určite som rád, že sme sa koncom tejto epizódy odpútali od "mierneho remakeovania" predchádzajúcej série a ťažko predpovedať, čo príde ďalej. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nikdy se nikdo nedostal tak blízko Dexterově vraždírně. Kromě obětí, samozřejmě. Závěr tohoto dílu ukazuje, že se to při polevení v opatrnosti může stát vlastně docela jednoduše a divák je překvapen neméně než samotný Dexter. Každopádně, vybruslit z toho, to vám bude muset hrát do karet mnoho náhod. Nebo to nebudou náhody? ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli mě někdo na tomhle seriálu fakt irituje, je to Jennifer Carpenter a její postava Debs. A v téhle řadě ke všemu dostala naprosto otřesný sestřih, s nímž mě ještě víc odpuzuje. Čím míň screentimu má, tím líp. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani od druhé epizody jsem nedostal přesně tu podívanou, na kterou jsem se těšil. Tvůrci mě zřejmě v předchozích sezónách příliš namlsali, a teď mám holt vyšší očekávání. Závěr dílu byl skvělý, ale Dexterova nová životní situace mě jaksi nenaplňuje nadšením. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama