Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter se pokouší pohřbít své temné choutky a soustředí veškerou pozornost na děti. Když ale dospěje k hrůznému poznání, znovu se vydá po stopě další oběti. Debra vezme Dextera s dětmi k sobě. Brzy ovšem zjistí, že pro ni doma už není místo a ocitne se u Quinnových dveří. (HBO Europe)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasickým pilotom piatej série je vlastne až dvojka, keďže minule sme sa zapodievali čisto osobnými problémami hrdinov, predovšetkým Dextera, a tvorcovia rozhone dobre urobili. Takže tu máme dve súvisiace vraždy a jedného masového vraha, s ktorým si to bude chcieť Dexter podľa všetkého vybaviť sám. Čo z toho všetko vznikne, sa momentálne nedá odhadnúť. Len ma opäť mrzí, že si tvorcovia neodpustili zase novú milostnú kombináciu. Chudák Jennifer Carpenter, tá musí v tomto seriáli neustále niekoho bozkávať a válať sa po niekom. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to oddělení vražd trochu zrekapitulujeme. V první sérii si policajtka užívala vztah se sériovým vrahem, v druhé sérii se šlo po vrahovi, který pracuje přímo na oddělení, ve třetí sérii se do vražd pustil i státní návladní, se kterým se pro změnu kdysi pelešila poručík LaGuertová a ve čtvrté sérii si to Quinn rozdával s dcerou masového vraha. Ale vypadá to, že právě poslední jmenovaný, tedy Quinn, bude v této sérii reprezentovat to, že aspoň někdo na oddělení má mozek. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se Astor ze všech sil snažila nahradit svou matku v mém žebříčku nejotravnějších jedinců, byl jsem s epizodou vcelku spokojen. Děj zase trochu ožil, Dexter si konečně našel nějaké odreagování a i na okrsku se zase začalo pracovat, takže jsem se měl na co dívat. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Kolem devatenácté minuty se objeví černý Pontiac Trans America. Stejný model byl použit v seriálu Knight Rider (od r. 1982). (Mandalorian)

Reklama

Reklama