Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikhil a Ambar odjedou z Indie, aby si zařídili život po svém v australském Melbourne. Zatímco Nikhil sní o kariéře věhlasného kuchaře, Ambar odjela, aby se vyhnula svatbě a studuje medicínu. Zamilují se do sebe? A zůstanou spolu? Schyluje se k další velké bollywoodské lásce? (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek a příšerná blbost ke konci. Film mohl fungovat jako komedie, ale někdo se rozhodl ji zkombinovat s dramatem a ve výsledku nefunguje ani jedno. Preity je zredukována na nepříjemně ječící mašinu s příliš "falešným" těhotenským břichem, jen aby pak předvedla jeden z nejfalešnějších porodů světové kinematografie. Saif válel v komických scénách, ale jeho postava byla krajně nepříjemná. Abhishek hostující na konci filmu byl děsný. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavné, svižné a místy příjemně ztřeštěné, přesně jak to mám rád. Saif Ali Khan a Preity Zinta moc moc fajn a těch 158 minut uběhlo jako nic..)) Z těch několika málo Bollywoodských filmu, které jsem prozatím viděl, se mi nejvíc líbil tento a po něm KAL HO NAA HO, tedy dvě romantické komedie ze současnosti..)) Festival Bollywoodského filmu 2007 ()

Reklama

jorgus 

všechny recenze uživatele

Nejraději mám Bollywodské filmy odehrávající se přímo v Indii..když už se film odehrává v normalních kulisách tak vynikne bohužel to špatné co je na bollywoodu..přehrávající herci, nelogičnost děje..bollywod patří do Indie..tam těm zničehonic tancům a podivním scenaristickým kreacím věřm..resp užívám si to..takhle hodnotím jako normalní západní film:) ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Pokud by se celý film odehrával ve stejném duchu jako byl závěr v porodnici, zřejmě bych ho zařadil mezi ty slabší bollywoody se dvěmi ** možná * hvězdičkou. Naštěstí tomu tak nebylo a tak máme možnost vidět nejen to jak neschopné může mít Indie doktory, ale především velmi vtipnou komedii o společném soužití Preity a Saifa Aliho, které s sebou přináší běžné životní situace včetně nechtěného těhotenství. A musím říct, že tady jim to oboum sedlo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako lehce střelená milostná komedie, typicky letní bezproblémový hit, se rázem stane dramatem vztahů. Když už nejde vztah brát příjemně nezávazně, odhalí hlavně mladý muž svoji negativní povahu. Přelom žánru se dá hlavně u indické kinematografie pochopit, ale ten prudký zlom v charakteru se nedá přijmout. Nick totiž jenom neuhýbá před zodpovědností, on se začne chovat jako prasácké hovado, a i když se to koncem filmu snaží uhladit, takový charakter v milostné komedii a v roli milovníka pro mě veškerou romantiku definitivně zazdil. ___ A ten závěr s klauniádou na porodním sále už tomu dal jenom ránu z milosti. /27. 7. 2017/ ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama