Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitelka tance Rebecca Taylorová a dětský psychiatr Sam Faulkner oslavují pět společných let na pláži. Rebecca, které je přes třicet, by se ráda vdala a touží po dítěti, ale Sam nemá zájem cokoli měnit. Kvůli své profesi má k dětem rozporuplný postoj a zastává názor, že si lidé děti pořizují nezodpovědně. Na pláži se Rebecca a Sam seznámí s Gail a Martym Dwyerovými a jejich třemi neposednými dcerami. Cestou za jejich přítelem, malířem Seanem Fletcherem, Rebecca Samovi oznámí, že je těhotná. Sam je v šoku. K Seanovi se také vypraví rodina Dwyerových. Gail je Seanovou sestrou a s Martym se pochlubí, že čekají další dítě. Sean Sama v jeho názoru na děti podpoří – prohlásí, že děti nechce, protože soužití s nimi by mu všechno vzalo. Když si Rebecca uvědomí Samův vlažný postoj, řekne mu, že sice vidí, že na dítě připravení nejsou, trvá však na tom, že si ho ponechá... Skamarádí se s Gail, která jí jako zasloužilá matka může v lecčems poradit. Samovi nezbývá než souhlasit. Když Rebeku doprovází na první gynekologickou prohlídku, přijme je roztržitý doktor Kosevich, původem Rus. Když zjistí, že Sam má doma kocoura, přikáže, aby se ho kvůli možné nákaze zbavil. Rebecca Samovi zase doporučí, že by měl prodat své milované porsche a koupit větší vůz. Samův život je náhle vzhůru nohama. První tři měsíce je Rebecce špatně, a proto se odmítá se Samem milovat. A později se začne obávat, že by mohli miminku ublížit. Sam je nervózní a při tenisu řekne Seanovi, že je sexuálně frustrovaný. Sean však najednou obrátí a tvrdí, že by už taky rád měl rodinu... (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

SB 

všechny recenze uživatele

Viděl sem několik britských (koprodukčních) komedií s Grantem a často sem se dost bavil, problém ale asi bude v tom "britských", rozdíl mezi americkým a anglickým humorem je zde a např. v Jak na věc učebnicový. Tato komedie jako podprůměr již začíná, ale končí již jako infantilní, přiblblá slátanina. Zajímavé komentáře: pakobylka, gpx. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka s naprosto výborným Hughem Grantem, jehož nechuť k prodeji zánovního Porsche plně chápu...Chris Columbus natočil odlehčenou podívanou, která se neomrzí ani při opakovaném zhlédnutí. Jen je škoda, že občas tlačí moc na pilu a posouvá "Dva v tom" do sféry vyloženě fyzické komiky. Ale to je jen drobná vada na kráse. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::: Tenhle film mám moc rád a řadím ho k nejlepším ve kterých hraje Hugh Grant. Skvěle zahraný film, přenádherná Julianne Moore a vtipní Hugh Grant, Tom Arnold a Robin Williams !! Skvělý film pro maminky a tatínky, kteří právě zjistily, že jsou v tom ! :-) Super scény v obchodě - když mlátí "dinosaura" a scéna v porodnici - na ty se určitě podívejte, u těchle scén jsem se smál až jsem se málem po ..... ,-) Taktéž potešily fota herců na konci filmu, když byly ještě miminka ! Super film !!! ::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Při sledování uječeného, otravného dvoj porodu konstatovala moje babička, se kterou jsme na to společne o vánocích koukali: "Bože to je kravina, to už se mi víc líbily ti krokodílové" - čímž odkazovala na jiné veledílo (http://www.csfd.cz/film/182382-predator-z-hlubin/). Myslím, že to mluví za vše - ty dvě dávám (ač skoro nerad), za tu hereckou sestavu. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak průměrná komedie, že výraz s křivkou uprostřed až definuje. Je to totiž hodně romantická, předvídatelná a chvílemi dojemná limonáda, která snad ani nemůže urazit. Co potěší je neokoukané duo Hugh Grant a Julianne Moore. Pro někoho možná inspirace, pro jiného nuda a vnuknutí na něco tvrdšího, já to vidím tak na pomezí. Humornost snímku obstarává ještě v miniroličce výborný Robin Williams. Jinak se Chris Columbus příliš nepředvedl, má na víc. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Hans Zimmer složil hudbu k filmu ještě před začátkem natáčení. (Terva)
  • Samuel (Hugh Grant) má náušnice, které se na párty během několika záběrů ztrácí a zase oběvují. (Terva)
  • Režisér Chris Columbus si ve filmu zahrál jednoho z hostů na svatbě, který políbí nevěstu. (Terva)

Reklama

Reklama