Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce zkurvit doposud spokojený vztah se svou matkou/ženou/mužem/bratrem/sestrou/kamarádem/hýžďovým obemykačem kladélka, nechť se směle nahlásí k účasti. Roztěkaná režie ho pak předloží divákovi, jak šťouchá klacíkem do sloního trusu, metelí okolo Kremlu se samovarem na hlavě, ve Vatikánu hází kroužky na sochy svatých, přesvědčuje neexplozivního arabáče k bezplatnému zapůjčení dromedára, kýve se ve druhé třídě ve snaze popostrčit opožděné éro k cíli, chrápe na zemi před freeshopem a nebo si drhne chrup nad šlapkami na tureckém hajzlíku. Za relativní kvalitu v kontrastu k naprosté většině ostatních pseudoreálných šou bohorovně upouštím tři. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Uff... Mám za sebou dvanáctou řadu, a nestačím se divit. Jsem velkým fanouškem Survivora, který pro mě stejně zůstává tou nejlepší reality show, ale The Amazing Race je snadno druhá nejlepší volba. Kromě kolonky "reality show" tyhle dva pořady nemají nic moc společné. Oba totiž vynikají v úplně jiných věcech. Survivor je o strategii, je to hra sociálních dovedností a dlouhého plánování. The Amazing Race je o improvizaci, o štěstí, o ostrých loktech a adrenalinu. Strategie tu (až na podle mě trochu zbytečné U-Turny) prostoru moc nemá. Proto rychle vtáhne, ale taky rychle vyhoří. Survivor se dostává pod kůži pomalu, ale setrvává. Já preferuju trochu trvalejší zážitky, proto vítězí Survivor. Ale to je jen věc vkusu, obojí určitě patří k (úzké) špičce žánru. (btw Kynt a Vyxsyn, Dustin a Kandice, Rob a Amber, best teams) ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Výborná cestovatelská reality show, která prošla neskutečným vývojem, ve kterém se brousila do čistého drahokamu. Všechny série sice nejsou za plné hodnocení a dost záleží na týmech, jednotlivých zemích či nevraživosti mezi nimi. Jako celek se však jedná o výbornou nenáročnou zábavu. oblíbené týmy: Joe & Bill, Chip & Kim, Colin & Christie, Azaria & Hendeka, Ronald & Christina, Victor a Tammy, Nat & Kat, Cindy & Ernie, Leo & Jamal oblíbené série: 1, 3, 5, 7, 10, 12, 14, 17, 23 ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Jednotlivý série jsou zajímavý, co díl, to napětí k prasknutí, taktiky, intriky, fandění..., nejradši bych celou sérii pustila najednou, když skončí, rozeběhne se nová, o tom samym, nic novýho se vpodstatě stát nemůže a stejně je to pořád přitažlivý a čumim na to každej den:D. Největšim přínosem je asi to, že dvojice o sobě pozná, co nevěděla, a naučí se o tom druhym člověku spoustu novejch věcí, který by se doma na gauči neprojevily. A na uplnej konec, po tom všem úsilí, nervech a sáhnutí si na nejhlubší dno, to vyhraje tým, do kterýho bych to občas neřekla a ostatní nedostanou ani cent. Smutný. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

2. řada - Moje první řada a nová závislost. Díky Cinemě každodenní dávka adrenalinu i emocí. Páry byly vesměs sympatické (Oz a Danny, Blake a Paige), největší protivci byli Will a Tara. Celou dobu jsem držela palce Ozzymu s Dannym. Chachacha boys byli neskutečně v pohodě a moc bych je chtěla za kamarády... :)) Drama ve finále bylo super! // 3. řada Zatím oba mé oblíbené týmy vypadly na čtvrtém místě. V téhle sérii bylo málo opravdových sympaťáků, zato s hysterkami a protivnými mrchami se roztrhl pytel. Lituju chudáka Zacka, protože to, co předváděla v posledních etapách Flo, bylo na facku. Finále bylo neuvěřitelně napínavé a překvapivé! Sympatičtí byli D&D a bratři vajíčka, aneb Ken a Gerard). 4. řada Nejslabší série s žádným opravdu sympatickým týmem. Až ke konci se mi trochu zalíbili Jeff a David, ovšem ti neměli šanci vyhrát. Nejlepší byli Kelly a John, ti to zvládali dost dobře. Celkově ovšem zklamání, i co se lokací týče. Jako Evropanku mě zrovna Evropa 2x nebere.... :) 5. řada Skvělá řada, plná napětí a emocí. Zajímavé týmy. Favoriti byli jasně Colin&Christie. Colin možná byl nervák, ale fakt těžce makali a byli prostě nejlepší. Škoda, že si nezopakovali účast v All-Star sezóně, ale Christiino těhotenství bylo holt přednější :)) 6. řada: Velmi zajímavý cast velmi zajímavé týmy. Od začátku otravní Jonathan a Victorie, z nichž ani jeden nebyl o moc lepší než ten druhý. (Jen Jonathan víc řval). Příšerní Adam s Rebeccou, kteří ale měli velmi zábavné slovní výměny (a děsivé culíčky na hlavě v případě Adama). Tentokrát byli moji favoriti Freddy a Kendra :) 7. řada Konečně sympatický holčičí tým (Debbie a Bianca), pořádní závodníci přes mrtvoly (Rob a Amber), typický americký pár (královna krásy a voják Kelly a Ron). Fajn řada, ale nic speciálního. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Ryan W. Ferguson ze 33. série seděl neprávem 10 let ve vězení, dokud se nezjistilo, že je nevinný. (Zix.)

Reklama

Reklama