Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (139)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Naposledy mě takto citově rozložilo na kousíčky toto korejské drama. Reservation Road je film, u kterého mě snad nejvíce ze všech filmů, co jsem hodnotil, překvapuje tak nízký rating. Nemyslím si, že lidský smutek, zmar a totální ztráta motivace se dá zahrát ještě lépe, než-li se toho zhostili Phoenix, Connelly a Ruffalo. Toto je právě jeden z mála depresívních filmů, který právě tu depresi a dno lidských sil zobrazuje do puntíku............... moje hodnocení = 10/10. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Na vynikající Krejčíkovo drama Svědomí T.George nemá, na to je jeho film příliš vyspekulovaný. Přesto stojí za pozornost už jen kvůli hereckým výkonům J.Phoenixe (otec se nikdy nesmíří se ztrátou jediného syna) a M.Ruffala, jehož duševní muka by mohla jako prevence zafungovat snad ještě lépe než právě startující (nákladná) Renčova kampaň plná automobilových karambolů. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Malý chlapec umíra poté, co je sražen autem, jehož řidič pod rouškou tmy ujíždí a vzhledem k tomu, že policie se není schopná v pátrání pohnout z místa, rozhodne se jeho otec pátrat na vlastní pěst. Téma braní spravedlnosti do vlastních rukou je snad stejně staré jako film sám, takže záleží na zpracování a to je v tomto případě silně průměrné. Děj je zbytečně roztahaný, povětšinou nudný a občas mi připadalo, že se některé dialogy opakují a to zejména v podání obou rodičů zabitého. Chyběla tomu dynamika, kterou si podobné téma žádá a upřímě řečeno od filmu, který se nazývá thrillerem jsem opravdu čekal něco jiného. Je škoda, že nebyl využit herecký potenciál, který byl k dispozici. Phoenix a Jenifer Conelly, jako manželská dvojice, se snažili, seč mohli, ale vzhledem k plochému scénáři to vyznívalo trochu křečovitě, takže nejlépe obstál Mark Ruffalo, který v roli řidiče, trpícího výčitkami svědomí, obstál na výbornou. Nicméně to samo o sobě stačí jen na 45%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Filmek puštěn na doporučení Toreteho17/ Fenomenala. Dávám tři hvězdy a to jen za výtečné herecké výkony Phoenixe a Ruffala. Navíc dodávám, že výkon Phoenixe řadím snad za uplný TOP jeho kariéry! Jinak mě velmi mrzí, že se mi hodinka a půl táhla donekonečna a to když se u filmu děje, není něco v pořádku... 55% ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, jak obsah vítězí nad formou. Tak silné téma a tak slabé zpracování... Joaquin a Mark svůj part sehráli dobře, ale velmi mě zklamala Jennifer Connelly. Reservation Road - dílo citově velmi ploché, za srdce nechytí ani omylem. V souvislosti s takovým tématem bych čekala rozhodně větší srdcebol a drsnou palbu na emoce, ale tohle bylo studené jak psí čumák. A ten scénář? K tomu se raději vyjadřovat nebudu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama