Reklama

Reklama

Závan smrti

Trailer

VOD (1)

Emily Blunt (Ďábel nosí Pradu) představuje vysokoškolskou studentku, která se zoufale touží dostat na vánoční svátky domů do Delaware. Jen proto souhlasí s tím, že se sveze se svým podivným spolužákem (Ashton Holmes – Dějiny násilí). Ve chvíli, kdy si začíná uvědomovat, že toho o ní její spolucestující ví až trochu příliš, se řidič rozhoduje vzít to zkratkou po odlehlé venkovské silnici. Tady je přepadá prudká sněhová bouře a navíc je ze silnice vytlačuje tajemný automobil. Opuštěni uprostřed ničeho brzy pochopí, že zimy se nakonec budou obávat nejméně… Výkonní producenti George Clooney, Ben Cosgrove a Steven Soderbergh uvádějí mrazivý horor o zlověstné silnici a jejím hrůzostrašném dědictví, které souvisí s děsivými událostmi, ke kterým tu došlo v 50. letech minulého století. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro jednou zase musím nesouhlasit. Wind Chill možná neoplývá nadprůměrným scénářem, ale je po čertech atmosferický. Především první polovina je lahůdková a krásně drží diváka v nejistotě. Škoda, že v momentech, kdy začne tlačit explicitně na pilu, je nejslabší. Těch ale naštěstí zas až tolik není, ona už ta zasněžená krajina má sama co do sebe a když se zrovna nedělá bububu, tak je vlastně dost povedený survival thriller. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Slabšie 3*. Je to taký netypický nízkorozpočtový film. Nízkorozpočtáky majú väčšinou jednoduchý dej, čo tento film má, ale ku koncu sa hrozne zamotáva a ani samotný režisér netuší čo vlastne chcel povedať a film ukončil len tak, bez akéhokoľvek vysvetlenia. Škoda toho konca mohol to byt slušný priemerný hororík. O atmosféru nebolo núdzi a počas celého filmu sme boli v napätí čo a keby sa niečo stane. Ja som o filme nevedel ani prd pred pozeraním a bol som zvedaví kto sa vykluje ako záporák, či divný šofér, alebo niečo z vonku. Z filmu mám dobrá pocit a nie som sklamaný z toho čo som pozeral i keď nijak extra nadšený nie som. Určite film na jedno pozretie. Hodnotenie cca 4,5-5/10=3*(slabšie). ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dva nesympatičtí lidé uvíznou s autem kdesi uprostřed lesa, kde není signál a zřejmě tam straší... Když pominu, jak strašně "originální" nápad to má, stejně je ten film naprosto bez atmosféry a napětí. Navíc se tam objevil jeden zajímavý nápad (nebudu víc spoilerovat), ale zůstal trestuhodně nevyužit. Je to fakt škoda, jelikož potenciál tu byl. Takhle můžu pochválit jen prostředí, herce a prvotní nápad. Jinak je to podprůměrný a lehce zapomenutelný horor. To mi vychází sotva na 2*. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Když to začínalo a já viděl v titulcích-Produkce:Soderbergh,Clooney-říkal sem si ''hm,to nemusí být zlé''.Když to skončilo,říkal sem si ''no jo vlastně...Soderbergh a Clooney''.Ne že by to bylo nějak špatné.Jen je to totální průměr,který několikrát něco naznačí,aby se na to vzápětí vybodl a zas naznačoval něco jiného.Jediné štěstí je,že uvíznout v průměru s Emily Blunt (které to tu móc sluší) nijak nebolí.A že tady ze záběru skoro nesleze.Tak takhle 3 no. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Duchárska historka pre deti, na záver ktorej niekto osvetlený len lúčom z príručnej baterky urobí BAF! Samozrejme uvedená historka by mala normálne trvať tri minúty, tu trvala trošku dlhšie. Jediný dôvod prečo som do toho pôvodne išiel je rovnakým dôvodom, prečo som dal až 2*. Mladučká Emily Blunt. Ak nie ste jej fanúšikom, tak sú pre Vás 2* nereálnosťou. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V Pensylvánii Route 606 neexistuje. (..Lucas..)
  • Natáčení probíhalo ve městech Peachland, v okolí Manning Park a ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě. (Cheeker)
  • Slova na zrcadle na záchodech na benzinové pumpě, kde dívka uvízla, se během chvíle různě mění. (..Lucas..)

Reklama

Reklama