Reklama

Reklama

Epizody(19)

Obsahy(1)

Tento seriál od tvůrčího tandemu komediálních králů Davida Craneho (Přátelé) a Jeffreyho Klarika (Jsem do tebe blázen), začíná zajímavou zápletkou. Příliš horlivý romantik uspořádá přísně utajenou párty pro svou snoubenku: je to setkání spolužáků po dvaceti letech. A ačkoliv se párty promění v katastrofu, život osmi zúčastněných je od toho dne spjat pevnými pouty. Když se někdejší spolužáci znovu setkají, uvědomí si, jací jsou v dospělosti ti, které znali jako děti. Dávné city se znovu rozhoří a všichni zjišťují, že jejich životy pokračují a protínají se na nových křižovatkách. Stará vztahy jsou objeveny a nové se tvoří - a od oné noci už nic nebude jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitcom so sympatickou skvadrou postáv, ktorý sa postupne neustále zlepšoval a bol vtipnejší a vtipnejší. Tu som si prvýkrát poriadne všimol sympaťáka Bernthala, krásku Lizzy Caplan a otravne vtipnú Lucy Punch. Ale aj ostatní boli dostatočne výrazní. Veľkým kladom bol pre sitcom v tej dobe netypicky súvislý dej, ktorý sa postupne vyvíjal. Čo asi v tej dobe seriálu zlomilo väz. Škoda. Dnes už to nie je pre sitcomy nič nezvyčajné. Napriek tomu, že seriál nestihli nijak uzavrieť a tak sa vyústenie všetkých tých vzťahov nedozvieme, tak to stojí za zhliadnutie. Z CZ dabingov sa mi jednoznačne oveľa viac páčil ten od HBO. 8/10. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy americká produkce chrlí jeden brak za druhým, nepochopím, proč byl tento skvělý sitcom ukončen hned po první sezóně. Proboha, proč ??? Bohužel takto nám zůstalo pouze 19 epizod s několika zajímavě napsanými postavami. Nezbývá nám než jen si domýšlet, jakým směrem a na jaké vlně by seriál dál plynul. Rozehrané to však bylo dobře. Lina : (ptá se na oběd) Bylo to tak nechutný ? Richie: Ne, nebylo to nechutný. Byl to totiž kuřecí Hitler. Byl to nepřítel celého lidstva ! ()

Reklama

jhr 

všechny recenze uživatele

Spolužáci mě doslova nadchli, nemůžu si pomoct ale nechápu jak to že tento skvělí seriál neuspěl? Vždyť je naprosto boží! Na HIMYM sice nemá ale některé epizody my v hlavě zůstali docela dost dlouho, skoro všechny postavy jsou vážně zajímavé a sympatické, Moje nejoblíbenější je jednoznačně Kat ta prostě nemá chybu! Škoda že nebude pokračování, mohl to být jeden z nejpovedenějších sitcomu posledních let, ovšem to neznamená že ta první a zároveň poslední není i tak pořád super. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dvěma slovy: Úžasný sitcom. K tomuhle dílku nemám co dodat. Jedná se o seriál typu přátelé, a já bych řekl, že místy je i vtipnější, je tam více postav, každá je svým způsobem originální. Jen je žalostně málo dílů. Je obrovskou chybou, že byl seriál po 1.řadě ukončen. 19 dílů je opravdu málo, oni to vlastně ani nijak neukončili, nechali dost otevřených věcí, to mě na tom dost štve. Nejoblíbenější postava: Richie Velch. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to s nima trošku složitý, spolužáků je hodně, nápadů ještě víc, ale oblíbit si dokážu jenom pár z nich, už jenom proto, že jsem okamžitě poznal, kteří budou ztřeštění, a kteří život budou brát trošku vážněji než ostatní a jejich životem se budou proplétat románky. Ne každého si dokážu oblíbit a čekám na chvíli až se objeví ti co mám rád. Tenhle seriál určtě není zlý, ale dokáže mě pobavit jen v jistých chvílích a u jistých herců, a to by ze sitcomu nemělo vyzařovat. 6/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama