Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ou tak tohle bylo vyzivne. Prislo mi, ze se celou dobu akorat nekdo objimal, Sandra rozpolcene zirala do kamery a ty dve detatka byly neskutecne otravny. Hvezdicka je za jediny moment, ktery me probudil z totalniho bezvedomi (sestavovani kalendare), za myho favorita Stormarea (moc se tu ale taky nepredved) a McMahona, ktery sice hrat neumi, ale zase se na nej hezky kouka. Mozna by se mi to libilo vic, kdyby mi muj premily kamarad neprozradil predem, jak to konci, ale co uz. Jo a nejak sem nepochopila takovy ty "tekavy" zabery na Sandru - treba na konci, jak bezela za autem svyho manzela. Za kamerou by nemel stat epileptik. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vzhladom na rezenzie som čakal úplnú katastrofu. Našťastie sa nekonala, dokonca som bol celkom príjemne prekvapený originálnym a komplikovaným scenárom. Najviac pri hodnotení zavážil záver, ktorý rozhodne nie je happy end, čo som očakával. Dá sa pozrieť aj dva krát, na úplné pochopenie. Možno ale vtedy zistím, že to nedáva zmysel.....) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sandře drasticky hrabe, zpřeházely se jí převody, kolečka se jí pod čupřinou splašily a realita si uspořádala gymnastickou exhibici plnou přemetů, salt a výkrutů. Kam mizí její manžel, proč je jeden den mrtvý a druhý den zase živý? Odskakuje si k seriálu "Plastická chirurgie", Sandro, nejspíš aby mohl opravit ksicht dcerce, které se průběžně objevují a ztrácejí řezné rány. Film jsem viděla v bedně, můžu si proto dovolit být k němu shovívavější než ti, co zacvakali těžce vydělané love v kině. Označila bych tenhle mysteriózní kousek za snesitelně průměrný a plácla sem tři hvězdice (hlavně za povedený závěr), ale to by musela chybět pasáž z kostela. Zlé věci se dějí jen ateistům a kdyby se hlavní hrdinka poctivě modlila, byla by i s rodinou v pohodě ažnavěkyamen? Stupidnější pointa by nebyla? Vskočte mi s rozběhem mezi půlky, kudlanky vymyté! 45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se hollywoodské herečky začaly vrhat na horory. Po výborném Skeleton Key s Kate Hudson se ke mě dostala Předtucha se Sandrou Bullock a já doufal, že to nedopadne jako tragická Gothika s Halle Berry. Naštěstí nedopadlo. Není to sice tak dobré jako již zmiňovaný Skeleton Key, ale předčilo to mé očekávání. Sandru mám docela rád, i když se mi s ní líbí asi jen 3-4 filmy, líbí se mi na ní právě ten tolikrát jí vytýkaný prkenný výraz v obličeji a to, že je tak nějak nežensky ženská. Předtucha mě mile překvapila. Horor vás nemusí nutně vystrašit, mě občas stačí, když ve mě vyvolá nepříjemné pocity, a abych pravdu řekl, první hodina filmu je ve mě vyvolala. Z toho střídání časových rovin by mě asi fakt m.dlo. Ke konci to pravda trochu ubírá plyn, ale tři čtvrtiny filmu jsem byl docela napjatý a 3,5 * dávám bez otálení. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Taká priemerná dráma, kde zo začiatku nechápete o čo ide, postupne vám to dochádza, ale zistíte že je to nekvalitný, nezaujímavý a príliš popletený film, 2* som dal len preto lebo koniec filmu bol veľmi napínavý a pekne sa vysvetlilo o čo ide:), a samozrejme hraje tu moja obľúbená herečka, trošku ma sklamalo že natočila taký priemerný film. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)
  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno