Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

ladko 

všechny recenze uživatele

Časové prelínanie je zaujímavé, lenže bohužiaľ sa scénár nevyhol logickým kiksom. Napriek tomu mi film uletel ako voda a v tomto ohľade super. Odporúčam pozrieť na DVD, kde sú naozaj zaujímavé bonusy, či už o ľuďoch, ktorý naozaj majú predtuchy, alebo skvelé nevydarené zábery, pri ktorých som sa bavil viac ako napriklad pri Knocked up:), a to trvali len pár minút. Za bonusy jedna hviezda naviac, takže štyri. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sandře drasticky hrabe, zpřeházely se jí převody, kolečka se jí pod čupřinou splašily a realita si uspořádala gymnastickou exhibici plnou přemetů, salt a výkrutů. Kam mizí její manžel, proč je jeden den mrtvý a druhý den zase živý? Odskakuje si k seriálu "Plastická chirurgie", Sandro, nejspíš aby mohl opravit ksicht dcerce, které se průběžně objevují a ztrácejí řezné rány. Film jsem viděla v bedně, můžu si proto dovolit být k němu shovívavější než ti, co zacvakali těžce vydělané love v kině. Označila bych tenhle mysteriózní kousek za snesitelně průměrný a plácla sem tři hvězdice (hlavně za povedený závěr), ale to by musela chybět pasáž z kostela. Zlé věci se dějí jen ateistům a kdyby se hlavní hrdinka poctivě modlila, byla by i s rodinou v pohodě ažnavěkyamen? Stupidnější pointa by nebyla? Vskočte mi s rozběhem mezi půlky, kudlanky vymyté! 45% ()

Reklama

S.i.d. 

všechny recenze uživatele

Geniální důkaz toho, jak z téměř slušného námětu lze udělat naprostá volovina. Přiznám se, že nejsem nějak velký fanda Sandry Bullock a po shlédnutí filmu jsem svůj názor nezměnil. Je pravda, že při takovém scénáři je problém se do filmu nezamotat, ale když to Mennan Yapo neumí tak ať se o to nepokouší. Ne že by se ve filmu objevila jedna chybička, Předtucha je přímo reklama na mega chyby. Jediné, za co dávám 2* je místy dobrá hudba a uzání člověku co vymyslel námět, ale víc si film nezaslouží ani zdaleka. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Linda Hanson: - "Vzbudím se a je mrtvej. Vzbudím se a je naživu." & Linda Hanson: - "Když nechám Jima umřít, je to, jako bych ho zabila?" Joanne: - "Drahoušku, Jim už je mrtvý." & otec Kennedy: - "Každý den, co jsme naživu, může být zázrak, Lindo." ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prevažne sa takýmto podpriemerným filmom vyhýbam, ale v TV som na to náhodou natrafil. Už po 15 min. som mal tiež takú zvláštnu predtuchu, že sledovanie tejto zlátaniny bude bolieť. A nemýlil som sa, bolelo. Strašne. Herecky sa S.Bullock neposunula nikam, stále je rovnako nevýrazná.Ostatní sú na tom podobne, alebo ešte horšie, výnimkou je iba P.Stormare, ale dostal minimum priestoru. Scenáristicky zlepenec nielen že nedrží po hromade, ale v závere je logika poslaná do večných lovíšť. Na čo sú našej hlavnej hrdinke predtuchy, keď im nedokáže zabrániť? Pri tak dôležitej veci ako je záchrana milovanej osoby, by som ja osobne nedokázal spať a nie to ešte prosíkať manžela, aby ma pred odchodom do práce nezabudol zobudiť. Všetci bohovia čo existujete, hlavne ty, kinematogrfický, nedopusť, aby sa mi pod ruky a oči dostávali takéto odvary. Film 30%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)
  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno