Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

kikuka 

všechny recenze uživatele

..zasa mám dilemu..ten film mal chvíľami atmosféru, ale v konečnom dôsledku sa niekde za polovicou rozhodol ju zahodiť spolu s rozohraným "bordelom" v čase a prešaltoval na veľmi zlú rodinnú drámu..s poučením..a ono, atmosféra a nepríjemné momenty - ja nie som moc relevantné kritérium, ja mám husiu kožu z chlapčekov v uniformách a dievčatiek z rozpustenými vlasmi v šatočkách a tak..tak sa na to vyspím..ale 5/10 zatial..nič svetoborné, ale na druhej strane, videla som už výrazne väčšie zloby..(tam "atmosféra" nefungovala ani na mna).. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. A kde je pointa? Aneb jak z nadějného thrilleru udělat v několika minutách nesmysnou blbost. Lindě se zpřeházely dny. Aha. Po hodině už to taky zjistila, navíc jí též došlo, jak a kdy se to stane včetně událostí, které to doprovází. TAK proč se proboha chovala přesně tak, aby došlo k nejhoršímu? Připočtěte si nulové rozuzlení, nechtěně vtipný průlet skleněnými dveřmi a nelogičnost chování postav. Naštěstí to trochu zachraňuje ne úplně marná režie Yapa a herecký výkon Sandry. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Na začátku tohoto mysteriozního thrilleru se Sandra Bullock dozvídá, že její manžel Julian McMahon měl autonehodu a zemřel. Jenže věc má jeden háček, Tohle se teprve má stát. Je to totiž předtucha. A milá Sandra udělá vše proto, aby toho osudného dne její muž nezemřel. A hlavně, aby jí z toho nehráblo. Film ubíhá v pomalém, místy i trochu nudném tempu a ne všechno zde spolehlivě funguje a dokonale do sebe zapadá. Film i výkon Sandry byl snesitelný, a i přesto, že disponuje poměrně citlivou režií, nebyl tento film ničím výjimečný. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Rádoby mysteriozní drama, ve kterém se žádné inovace, nového nápadu či kousku originality nedočkáte, naopak vše jede až příliš podle šablony, takže v půlce je bohužel téměř jasné jak VŠE dopadne. Nezdá se mi, že by ve filmu byly nelogičnosti, všechno lze vysvětlit až přílíš jednoduše, ač se to nemusí někomu zdát. Akční smyčce Klause Badelta jakoby se při vypjatých scénách snažili diváka oklamat a navést pocit že se děje něco víc než vidíme na obrazovce, netřeba připomínat že hudba je jediný aspekt filmu, který nelze zařadit mezi podprůměr. Tenhle snímek je především v rukou Sandry Bullock, které bych uvěřil skoro vše, jen škoda že musí hrát v tak plytkém příběhu. Závěr nechává běžného diváka naprosto chladným, a v kombinaci s předvídatelností je to to nejhorší s čím se tu střetneme. Samozřejmě by šlo postavit vše na hlavu s nějakými zajímavými zvraty (nepopírám že v takovém případě by člověk možná mohl aspoň nad něčím po shlédnutí přemýšlel) případně si zahrát na několikátou variantu jak změnit budoucnost (nebo vlastně minulost? ;), to by ovšem absolutně nezapadalo do celého konceptu tak jak nám byl prezentován. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $47,852,604Tržby Celosvetovo $84,146,832Tržby za predaj DVD v USA $34,169,343 //počet predaných kusov 1,756,890║ Tak čo k tomuto zmetenému filmu z nehorázne predvídateľným(predtuchovým) príbehom povedať, asi len toľko že po prvej etape tápajúceho príbehu v deja vu momentkách, je každý ďalší deň trpiteľky v podobe Sandry Bullock čoraz viac neznesiteľný, až v konečnom výsledku tento film vyznie ako zlátanina tých najtuctovejších scén čo sa mohli do filmu napchať. /25%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy je postava Sandry Bullock v nemocnici a brání se uklidňující injekci, nebyla použita dablérka, protože Sandra se předtím omylem pořezala a v této scéně doopravdy dostala injekci proti tetanu. (HappySmile)
  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)

Reklama

Reklama